Display campagnes

Met een Google Display Campagne laat je jouw advertentie zien aan mensen terwijl zij relevante websites bezoeken, een video kijken of hun G-mail account openen. Dit is een mooie manier om nieuwe klanten te bereiken of om bezoekers van jouw website terug te halen.

Hoe werkt het?

Met de mogelijkheden van Google Display Campagnes kun je jouw boodschap op het gewenste moment aan de gewenste doelgroep laten zien. Dit is uiteraard voor iedere campagne verschillend. Je kunt doelgroepen maken waaraan je advertenties laat zien. De targeting opties zijn hierbij zeer specifiek, waardoor jouw boodschap alleen wordt weergegeven aan het gewenste publiek. Daarnaast kun je Google jouw campagnes laten optimaliseren, zodat het meeste budget wordt uitgegeven aan de best presenterende doelgroepen. Google leert na verloop van tijd welke doelgroepen jou het meest opleveren. Hierdoor worden je resultaten beter en je advertentiekosten lager.

Een display campagne opzetten

Om een Display Campagne op te zetten dien je eerst een Google Ads account aan te maken. Vervolgens kun je via het beheerportaal van Google Ads je Display Campagnes opzetten. Er zijn meer dan 10 verschillende banner formaten die je kunt uploaden. Kijk hier van te voren naar de juiste afmetingen.

https://www.youtube.com/watch?v=eeZFd1aJuzM
Wil je meer verkeer naar je website?

Wij zijn Doelbewust en zorgen voor meer verkeer naar je website. Wil je dat ook?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen ambitieuze ondernemers met online succes en groei van hun bedrijf middels kennis gedreven online marketing.

Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 39 beoordelingen
js_loader
GRATIS STRATEGIEGESPREK

Plan een gratis telefonisch strategiegesprek in

Ook interessant voor jou

Wat is kwaliteitsinhoud?

Kwalitatieve inhoud is subjectief. Sommige mensen willen een samenvatting op beginnersniveau, terwijl anderen meer diepgang en deskundige inzichten willen. Inhoud van hoge kwaliteit zal beter zijn dan

Lees verder »