Google Data Studio

In Google Data Studio bouw je eenvoudig een overzichtelijk dashboard met alle KPI’s die voor jouw website van belang zijn. Koppel jouw belangrijkste gegevensbronnen aan Google Data Studio, visualiseer de gegevens zoals jij dat wil, en deel de gegevens eenvoudig met belanghebbenden.

Gegevens

Je kunt allerlei gegevensbronnen koppelen om zo een uitgebreid dashboard te maken van alle relevante gegevens. Zo kun je een koppeling maken met Google Analytics, Google Ads, Adroll, Mailchimp en meer dan 200 andere gegevensbronnen. Door alle belangrijke bronnen te koppelen hoef je niet meer in alle individuele tools in te loggen om de prestaties van de afgelopen tijd te visualiseren.

Visualisatie

Voor het visualiseren van de gegevens zijn de mogelijkheden oneindig. Wanneer je net een nieuw account aanmaakt, staan er standaard dashboards in je account om je een idee te geven van de mogelijkheden. Uiteraard is het aan te raden om (uiteindelijk) je eigen dashboard(s) te maken, die helemaal zijn afgestemd op jouw online activiteiten.

Delen

Wanneer je goede rapporten heb gemaakt kun je de gegevens delen met belanghebbenden. Zo kan een online marketing bureau de gegevens delen met haar klanten, zodat deze real-time inzichten hebben in de prestaties van verschillende online middelen zoals de website, social media en e-mail campagnes. Ook een marketingmedewerker kan zo op een eenvoudige manier rapporteren aan zijn manager of baas.
Wil je meer verkeer naar je website?

Wij zijn Doelbewust en zorgen voor meer verkeer naar je website. Wil je dat ook?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen ambitieuze ondernemers met online succes en groei van hun bedrijf middels kennis gedreven online marketing.

Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 39 beoordelingen
js_loader
GRATIS STRATEGIEGESPREK

Plan een gratis telefonisch strategiegesprek in

Ook interessant voor jou

Wat is kwaliteitsinhoud?

Kwalitatieve inhoud is subjectief. Sommige mensen willen een samenvatting op beginnersniveau, terwijl anderen meer diepgang en deskundige inzichten willen. Inhoud van hoge kwaliteit zal beter zijn dan

Lees verder »