Google Shopping

Google Shopping is tegenwoordig niet meer weg te denken uit Google. Wanneer je in Google opzoek gaat naar bepaalde producten, vind je bovenaan of aan de zijkant van de zoekresultaten productadvertenties. Deze advertenties worden weergegeven met een afbeelding en titel. Daarnaast worden er vaak sterrenreviews, beschikbaarheid en/of verzendinformatie weergegeven.

Hoe werkt Google Shopping?

Voor Google Shipping is het nodig om eerst Google Merchant Center goed in te richten. Je geeft hier namelijk alle productinformatie aan Google die nodig is om de advertenties te kunnen vullen met de juiste gegevens. Lees hier meer over Google Merchant Center.

Als je Google Merchant Center goed heb ingericht, kun je het koppelen aan je Google Ads account. Daar kun je vervolgens een advertentiecampagne opzetten voor jouw producten.

Is het gratis?

Voor Google Shopping advertenties betaal je per klik. Iedere keer dat er iemand op jouw advertentie klikt, betaal je een bedrag aan Google. Hoe hoog dat bedrag is, kun je zelf bepalen. Maar let wel op dat de hoogte van je bod van invloed is op je positie. Als je te laag biedt, kan het dus zijn dat je advertentie niet wordt weergegeven.

Wil je meer verkeer naar je website?

Wij zijn Doelbewust en zorgen voor meer verkeer naar je website. Wil je dat ook?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen ambitieuze ondernemers met online succes en groei van hun bedrijf middels kennis gedreven online marketing.

Google Beoordelingen
4.5
Gebaseerd op 39 beoordelingen
js_loader
GRATIS STRATEGIEGESPREK

Plan een gratis telefonisch strategiegesprek in

Ook interessant voor jou

Wat is kwaliteitsinhoud?

Kwalitatieve inhoud is subjectief. Sommige mensen willen een samenvatting op beginnersniveau, terwijl anderen meer diepgang en deskundige inzichten willen. Inhoud van hoge kwaliteit zal beter zijn dan

Lees verder »