13 off page strategieën om je ranking te verhogen | Doelbewust

13 off page strategieën om je ranking te verhogen

Wauw. Je hebt je ‘On Page SEO’ overleefd. Je veel hebt ervaren en al deze moeilijke obstakels overwonnen. Zoals je je site hebt geoptimaliseerd voor een hogere ranking en hoe je content van hoge kwaliteit hebt gecreëerd voor je vertrouwde lezers. Inclusief Meta Title, Meda Description, URL en de rest..
Je hebt hard gewerkt en bent goed geslaagd. Uitstekend!

Maar, wacht? Hoe zit het met Off Page Search Engine Optimization? Heb je nog steeds problemen met je Off-page SEO? Gaat Off-site SEO alleen over het krijgen van backlinks van andere websites?
Veel SEO analisten zullen uren debatteren vóór het standpunt dat Off-site SEO alles bestaat voor het verkrijgen van backlinks. Dit is niet volkomen waar. Toch? Verder in dit artikel zullen we dit verhelderen.

Autoriteit verhogen website

Nou, je weet al hoe dit effect kan hebben op je algemene status vanuit de ogen van Google, die jouw website niet gaat plaatsen op de eerste pagina.
Tenzij je de ‘authority of your site’ verbetert en je Google laat zien dat je de mogelijkheid hebt om je bezoekers beter te dienen dan je concurrenten.
Maar, hoe kan je dat doen? Wat heb je nodig om in de top Ranking van Google te komen? Hoe kan influencers bereiken en andere ‘master’ bloggers die je weer kunnen helpen in het groeien in je SEO. Jij wilt dit allemaal. Toch? Nu steun ik je hier ook in. Dit artikel zal je helpen om je Off-site SEO naar het volgende niveau te tillen.
Het enige wat je moet doen is door te lezen tot het einde, het snappen en alle middelen vastgrijpen om zo een top positie in de Google ranking te verkrijgen.

Wat is  SEO?

Vertel me eens: Heb je ooit gehoord van de volgende termen: social networking, blog comments, email outreach, video submissions enzovoorts?
Wat?
Ik weet dat je al bekend bent met al deze factoren die verkeer naar je site sturen. Ik zal later in dit artikel de elementen uit deze infographic verder noemen.
Blijf vooral lezen om meer te leren hierover. Voordat je Off-page ook wel bekend als Off-site Search Engine Optimization begrijpt, gaan we eerst eens snel kijken naar SEO.

Wat is Off-page SEO?

Off-page SEO betekent: om alle technieken, activiteiten en maatregelen buiten uw website te gebruiken om uw pagina hoger te rangschikken dan uw concurrenten binnen de resultaten van de zoekmachine. Maar, wat zijn belangrijke factoren van Off-page optimalisatie?

Het zijn:
Het krijgen van links van de home pagina of relevante website’s.

On-page vs Off-page SEO: doe dit niet meer!

Sommige schrijvers vergelijken Off-page SEO soms met On page SEO. Zulke vergelijkingen eindigen altijd met het bewijs dat de een belangrijker is dan de ander.
Ik zou je aanbevelen hier helemaal niet op te focussen. Beide zijn ze net zo belangrijk om je site een hoge ranking te geven en zo zichtbaar te zijn voor een groot publiek uit jouw branche.
Je weet nog steeds niet wat het verschil is tussen on-site SEO en off-site SEO. Toch?

Verschil on-page en off-page SE)

Kijk, het is simpel. On-page SEO gaat over hoe veel je geeft om het hare werk wat je verricht voor je content en je website.
Het voegt tags voor de titels, de structuur van URL, de interne links, de kwaliteit van je content en de optimalisatie van de foto’s samen, terwijl Off-page SEO volledig gaat over hoe veel respect en vertrouwen je hebt in de ogen van andere relevante schrijvers, middelen en website’s met autoriteit,

Hoe werkt off-site SEO?

Raad eens? Ik hoorde je dit fluisteren. Waar zijn de off-page SEO strategie die ook echt je pagina zullen ranking?
Geloof me, je bent dichtbij genoeg om dit te kunnen beantwoorden. We zullen twee factoren overwegen hier om te begrijpen hoe Off Page SEO werkt.
Maar beide factoren zijn aan elkaar gelinkt en spelen een belangrijke rol om je site in de finale van dit grote spel te krijgen.

Maar, maar, maar…
Voordat we ze gaan bekendmaken zou ik je graag deze vraag hier willen zien beantwoorden. Waarom wil je in deze finale spelen?
Kom op, doe dan, vraag het jezelf eens. Al een antwoord? Nee?
Laten we dat antwoord eens vinden.

De factoren zijn:

Bron: Suraj Surothiya – https://gopbn.com/blog/off-page-seo/


De groeiversnellers voor het MKB