Responsive webdesign is de harde eis voor elke website. Wat is het?

Wat je moet weten over responsive webdesign

Responsive webdesign is tegenwoordig de absolute eis voor een website. Een website die responsive is, kijkt naar de grootte van het scherm waarop jij de website bezoekt en past daarop het ontwerp aan. Je krijgt dus altijd een optimale gebruikerservaring. Doelbewust Online Marketing heeft 17 jaar ervaring in webdesign en online marketing. In Veenendaal gevestigd aan de Smalle Zijde werken wij met een team van specialisten.

Niet alleen een mooi webdesign!

Natuurlijk wil je een mooi en trendy responsive webdesign voorzien van de nieuwste technieken. Echter moet een website vaak inleveren op conversie omdat er te veel aandacht aan het ontwerp wordt gespendeerd. Een website kan immers nog zo mooi zijn, als je geen klanten haalt uit je website mist de website zijn doel. Wij bij Doelbewust Online Marketing zijn hier altijd mee bezig. Een website is immers je online visitekaartje waar je leads mee binnenhaalt.

Een converterend responsive webdesign

Drie speerpunten zijn belangrijk voor het realiseren van je : een modern webdesign, een vindbare website en een website die converteert. Een converterende website krijg je wanneer er nagedacht is over zaken zoals je doelgroep, je huisstijl, een gebruiksvriendelijke navigatie, duidelijke call to actions (acties op je website), een rustige uitstraling, fijne, leesbare en goed opgebouwde teksten, doordacht beeldmateriaal en nog veel meer factoren. Ons team heeft voor al deze onderdelen specialisten in huis. Dit zorgt voor een website die werkt!

Een vindbare website

Wij weten wat zoekmachines zoals Google willen zien in een website. Een website die goed in elkaar zit, scoort hoog in de rankings. Met onze uitgebreide kennis weten wij exact wat we moeten doen om je website hoog in Google te krijgen. Wij passen zoekmachine optimalisatie toe op al onze websites. Voor vele klanten hebben we reeds bewezen dat we dit kunnen. Maak een afspraak en laat je overtuigen! Wij zetten je website eveneens graag op de eerste plek in Google. Als Online Marketing bureau regio Nijmegen maken we websites voor klanten door heel het land. Of het nou in Groningen of Eindhoven, voor ons is het geen enkel probleem.

Het beste responsive webdesign

Maak een vrijblijvende afspraak met ons. Van te voren doen we graag een gratis online marketing onderzoek. Zo brengen we relevante zoektermen, zoekvolume, je concurrenten en je doelgroep in kaart. Kom langs voor een kop koffie en een inspirerend gesprek. Samen kijken we naar een responsive webdesign voor jouw website zodat deze perfect converteert.


Onze laatste blogs

SEO-vriendelijke URL’s maken
Hoe maak je SEO-vriendelijke permalinks?
Hoe maak je SEO-vriendelijke permalinks?
Het belang van Alt-tekst voor Beeld-SEO
Hoe optimaliseer je je titel-tags voor betere SEO?
Hoe optimaliseer je je titel-tags voor betere SEO?
10 alternatieven voor Google optimize
10 beste Google Optimize alternatieven
Hoe optimaliseer je je titel-tags voor betere SEO?
Hoe optimaliseer je je titel-tags voor betere SEO?
Businesswoman working on wireless keyboard select icon security in personal data security, confidentiality of users data. Security in search engine and web browser address concept.
Chrome HTTPS Vergrendelingspictogram Verdwijnt
Google kondigt 5 wijzigingen aan voor mobiel zoeken

Vrijblijvende SEO Scan ontvangen?

Vraag nu jouw gratis SEO scan t.w.v. € 340,- aan.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
De groeiversnellers voor het MKB