fbpx Menu

Conversie optimalisatie zorgt voor meer resultaat uit je webshop of website.

Gemiddeld 97 procent van de bezoekers van een website gaat niet over tot een actie. Deze groep verlaat de website weer. Door je website te optimaliseren, verhoog je het resultaat van je website. Hierdoor wordt het ook interessanter om te investeren in online marketing.

Middels conversie optimalisatie gaan we het rendement van je website vergroten. Bij een webshop is het doel dat meer mensen bestellen en dat de gemiddelde ordergrootte verhoogt wordt. Bij een website gaat het meestal om het genereren van meer leads.

Waarom conversie optimalisatie?

  • Meer reacties of bestellingen uit je website
  • Gebruik de data die je hebt en verhoog je rendement
  • Optimalisatie door best practices
  • Meer rendement uit elke (online) marketing investering

Best practice vs A-B testing

Er zijn twee manieren om de conversie van een website te verhogen. Middels best practices. Door onze vele jaren aan ervaring weten we wat het beste werkt op een website of webshop. Deze kennis zetten we in om de conversie van je website te verhogen. De tweede manier is het uitvoeren van A-B testing. We sturen bezoekers naar twee variaties van een pagina. Zodra er genoeg bezoekers zijn geweest kunnen we concluderen welke versie het beste gepresteerd heeft.

Meer weten over conversie optimalisatie?

Wellicht ben je al goed vindbaar door SEO of koop je verkeer in via Google Ads. Maar toch komt er niet genoeg verkoop uit je webshop of leads uit je website. Tijdens een vrijblijvend gesprek laten we direct zien dat we verstand van zaken hebben. Tijdens het gesprek kijken we naar je website en geven we direct punten aan die van invloed zijn op een tegenvallende conversie.

Bel ons nu op: 0318 – 240 240 of ga naar onze contactpagina.

Onze succesverhalen

Dozenhal

van 15 naar 50 conversies p/m
van €160,- per conversie naar €22,-
Op de eerste plek in Google
dozenhal

Opslagman

120% meer verkeer
#1 in Google in +20 plaatsen
Twee nieuwe vestigingen
opslagman

Repromat

Prachtige nieuwe website
230% meer bezoekers
In top 3 Google met 15+ woorden
repromat

Zoekmachine adverteren (SEA) via Google Ads. Voor meer relevant verkeer naar je website. Met Google Ads wordt je bedrijf in Google getoond op specifieke zoekwoorden en in geselecteerde regio’s. Met Google Ads krijg je meer bezoekers naar je website.

Meer over zoekmachine adverteren >>

online succes realiseren wij o.a. voor:

Online marketing trends
en inzichten ontvangen?

(maximaal 1x per maand)