Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie zorgt voor meer resultaat uit je webshop of website.

Gemiddeld 97 procent van de bezoekers van een website gaat niet over tot een actie. Deze groep verlaat de website weer. Door je website te optimaliseren, verhoog je het resultaat van je website. Hierdoor wordt het ook interessanter om te investeren in online marketing.

Middels conversie optimalisatie gaan we het rendement van je website vergroten. Bij een webshop is het doel dat meer mensen bestellen en dat de gemiddelde ordergrootte verhoogt wordt. Bij een website gaat het meestal om het genereren van meer leads.

Waarom conversie optimalisatie?

Best practice vs a-b testing

Er zijn twee manieren om de conversie van een website te verhogen. Middels best practices. Door onze vele jaren aan ervaring weten we wat het beste werkt op een website of webshop. Deze kennis zetten we in om de conversie van je website te verhogen. De tweede manier is het uitvoeren van A-B testing. We sturen bezoekers naar twee variaties van een pagina. Zodra er genoeg bezoekers zijn geweest kunnen we concluderen welke versie het beste gepresteerd heeft.

Meer weten over conversie optimalisatie?

Wellicht ben je al goed vindbaar door SEO of koop je verkeer in via Google Ads. Maar toch komt er niet genoeg verkoop uit je webshop of leads uit je website. Tijdens een vrijblijvend gesprek laten we direct zien dat we verstand van zaken hebben. Tijdens het gesprek kijken we naar je website en geven we direct punten aan die van invloed zijn op een tegenvallende conversie.

Bel ons nu op: 0318 – 240 240 of ga naar onze contactpagina.

Meer relevante bezoekers voor minder kosten per klik. Dat is de sport.”
Jacco
Jacco Markus
Google Ads Specialist

Wil je meer verkeer naar je website?

Wij zijn Doelbewust en zorgen voor meer verkeer naar je website. Wil je dat ook?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij helpen ambitieuze ondernemers met online succes en groei van hun bedrijf middels kennis gedreven online marketing.

Google Rating
4.4
Based on 40 reviews

GRATIS STRATEGIEGESPREK

Plan een gratis telefonisch strategiegesprek in