fbpx

Grote vissen vangen met Google AdWords

Het advertentieprogramma van Google heet Google AdWords. Hiermee kom je direct bovenaan in Google. Je bedrijf wordt heel gericht getoond op zoekwoorden en regio. Op die manier krijg je meer relevante bezoekers naar je website.

Wij zijn officieel Google Partner en Google Certified

Google AdWords is een complex systeem. Onkundig gebruik zorgt ervoor dat je heel snel door je budget heen bent, zonder relevante bezoekers op je website te krijgen. Wij zijn officieel Google Partner en Google Certified.

Hoe werkt Google AdWords?

We sturen heel gericht verkeer naar je website op onder andere zoekwoorden en regio. AdWords werkt volgens het veilingsprincipe: de markt bepaalt wat je per klik betaalt. Tevens zit er een systeem op basis van een kwaliteitsscore in: hoe beter de kwaliteit per zoekwoord, hoe goedkoper de klik des te hoger je positie. Kortingen lopen op tot 30 procent, de boete tot meerdere honderden procenten. Het is dus belangrijk dat een specialist aan de slag gaat met je AdWords-campagne. Voor de kwaliteitscore kijkt Google ook of je website in lijn is met je campagne. Vandaar dat wij ook kijken naar je website en deze steeds verder aanscherpen.

AdWords testcase?

Wil je ontdekken wat AdWords voor jouw bedrijf kan betekenen? Probeer AdWords uit met een testcase van drie maanden. Tijdens deze periode optimaliseren we je campagne continu. Tevens gaan we samen aan de slag met het verbeteren van je website voor het verhogen van je conversie. Alles wordt bijgehouden met onze software. Op die wijze meten we het resultaat uit de AdWords-campagne. Na de periode van drie maanden evalueren we het resultaat.

Meer weten over Google AdWords?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van Google AdWords? Bel ons op 0318 – 240 240 of ga naar contact.

InnovanTrailers: een prachtig bedrijf

Topposities in Google voor Noot

Een visuele website voor M+N Projecten

Meer klanten voor Schipper Ede