Jorian Lammers

accountmanager

Ik bij Doelbewust:

In mijn rol ga ik het beste van twee werelden combineren. Ik krijg namelijk de kans om mijn persoonlijke ambities waar te maken en mezelf te ontwikkelen tot online marketeer. Daarnaast ga ik het commerciële team versterken, zodat we (nog) meer ondernemers kunnen helpen met hun groeiambities.

Door mijn opleiding communicatie en mijn rol bij BDUmedia (advertentieverkoop lokale nieuwsmedia) ben ik altijd al bezig geweest om bedrijven te helpen met campagnes om (lokaal) goed zichtbaar te zijn. Nu draait het om online marketing. Oneindige mogelijkheden, maar  welke strategie past het beste bij de ondernemer voor een maximaal resultaat? Dat succes is ook mijn succes, daar krijg ik energie van! 

Ik in mijn privéleven:

Voetbal is met de paplepel ingegoten, dus speelt een grote rol in mijn leven. Zelf al ruim 25 jaar lid van v.v. Blauw Geel ’55 uit Ede. Helaas door blessureleed niet meer op het voetbalveld, maar wel nog betrokken bij mijn elftal en natuurlijk bijhorende derde helft. Daarnaast houd ik me als vrijwilliger bezig met sponsoring en communicatie (website, social media) voor de vereniging. Om zelf ook nog fit en vitaal te blijven, probeer ik 3 a 4 keer per week de sportschool te bezoeken.