Maatwerk website laten maken? [Vindbaar in Google]
Homebanner overlay Linkbuilding specialist Homebanner overlay-triangle

Maatwerk website laten maken?

Wil je een een maatwerk website laten maken? Wij hebben 15+ jaar ervaring in de realisatie van volledig op maat ontwikkelde websites. Groei.Site Websites zijn een product van ons bedrijf Doelbewust Online Marketing.

Logisch dus dat we websites realiseren vanuit de online marketing gedachte. Ofwel: écht optimaal voor Google en een website die bezoekers omzet in klanten.

Een maatwerk website of doelbwust prefab website?

Met Groei.Site Websites realiseren wij websites op basis van onze ijzersterke eigen ontwikkelde thema’s. Door onze aanpak doen we dit voor zeer scherpe prijzen. Speciaal voor zzp’ers en kleine (startende) ondernemers.

Maar wij realiseren ook websites voor, vaak wat grotere, ondernemingen die een unieke maatwerk website wensen. Je website wordt op maat ontwikkeld volgens een aantal vaste stappen waarbij er intensief contact. Wil je een WordPress website laten maken volgens een vast thema of een maatwerk website? Neem contact met ons op voor advies.

Onze werkwijze

Focus op maximale groei. Een fijne en effectieve samenwerking en mega transparante online marketing. Hier zorgen we voor, middels onze bewezen Doelbewust 4S methode:

Strategie
Online marketing strategie op maat. Met een uitgebalanceerde online marketing mix gericht op maximale groei.
Samenwerking
Een team van specialisten werkt aan jouw bedrijfsgroei. Maar je hebt wel één vast aanspreekpunt. Kan/wil je zelf het nodige doen? We leren je dit beter te doen.
Scherp zicht
Meetbare en mega transparante online marketing is één van onze vier kernwaarden. Je hebt toegang tot heldere dashboards met 24/7 inzicht in het resultaat.
Sprints
We werken in sprints van 3 maanden met vastgestelde taken en doelen. Elke kwartaal is er een groeigesprek. We tonen het resultaat en stellen nieuwe doelen vast.

Je maatwerk website ontwikkeld in fases

Wil je een maatwerk dan doen we dit in een aantal fases. Tijdens het traject hebben we zeer regelmatig contact. Alles voor het allerbeste eindresultaat.

Fase 1: Onderzoeksfase

We voeren een marktonderzoek en online marketing onderzoek uit. Tevens doen we een concurrentieanalyse. Hiermee inventariseren we wat positief en negatief opvalt aan websites van concurrenten.

Een goedkope website

Fase 2: Brainstormen

We bespreken de onderzoeken uit fase één en bepalen de structuur, opbouw en inhoud van de . Ook bepalen we de benodigde content voor de website. Dit is een uitgebreide brainstormsessie.

Een greep uit ons portfolio

Provence Creations
Website van Provence Creations
Captain Cruise
Website van Captain Cruise
EKH
Website van EKH

Fase 3: Ontwerpfase

Deze fase gaat in verschillende stappen. We ontwerpen eerst de hoofdpagina van je maatwerk website. Deze bespreken we uitgebreid. Daarna gaan we de vervolgpagina’s ontwerpen en alles opnieuw bespreken. In dit proces zitten meerdere correctierondes.

Collega's in overleg
Online marketeer bezig met de instagram ads

Fase 4: Technische realisatie

We gaan je website op maat bouwen in WordPress. Natuurlijk met de allerbeste techniek voor Google. We zorgen voor een aangepaste WordPress omgeving waarmee het onderhouden van je website heel eenvoudig wordt.

Onze kernwaarden

Niets anders dan dolenthousiaste klanten.
Meetbare en mega transparante online marketing.
Gelukkige medewerkers die verantwoordelijkheid nemen.
Voorop lopen door continu te investeren in nieuwe kennis.

Fase 5: Testen en kwaliteitscontrole

We gaan eerst zelf de website volgens een vaste checklist uitgebreid testen. Dit doen we in alle denkbare browsers en op tablets en mobiels. We zorgen voor een perfecte oplevering. Na onze tests vragen we aan jou om de website nogmaals te testen.

pauzeruimte van Doelbewust

Fase 6: We gaan live!

We gaan je nieuwe maatwerk website lanceren. Was er al een oude website? Dan houden we er natuurlijk rekening mee dat alles goed gaat voor je posities in Google. Er volgt ook een uitleg voor het zelf aanpassen van je website en een evaluatie.

Onze succesverhalen

De Busspecialist
De Busspecialist
67% meer conversies
51% meer organisch verkeer
Beleef Bosque
Beleef Bosque
Organisch verkeer met 69% gestegen
Vele lokale topposities in Google
Schipper Ede
Schipper Ede
62% meer offerte aanvragen
153% meer organisch verkeer

Klanten door heel het land

Wij maken Groei.Site Websites en maatwerk websites voor klanten door heel Nederland. Ons contact verloopt meestal via de mail en telefoon, dus de afstand is geen enkel probleem.

Dat de afstand geen probleem is, merken we ook bij onze online marketing klanten. We hebben namelijk ook erg veel tevreden online marketing klanten door heel het land. Zo hebben we bijvoorbeeld veel online marketing Apeldoornonline marketting Amersfoort en online marketing Arnhem klanten.

Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB