fbpx

Onze werkwijze

Wie is Doelbewust Online Marketing?

Wij zijn Doelbewust Online Marketing en hebben ruim 17 jaar ervaring in online marketing. Ons team van specialisten helpt je onderneming aan meer bezoekers, leads en klanten. Wij geloven dat het beste resultaat alleen bereikt wordt door een perfecte samenwerking: samenwerking binnen het Doelbewust team en samenwerking met jouw bedrijf!

Onze doelbewuste klanten zijn mkb’ers en gevestigd door heel Nederland. Onze ideale klant wil met zijn bedrijf groeien, dat precies aansluit op onze missie: het laten groeien van bedrijven. Daarbij houden wij drie belangrijke kernwaarden aan:

  1. Continu investeren in kennis
    Iedereen kan een website maken. Er is echter kennis vereist om deze perfect te laten aansluiten op je doelgroep en om maximale conversie uit je website te halen. Wij investeren continu veel tijd in onze kennis. Of het nou gaat om de nieuwste ontwikkelingen bij Google of de nieuwste designtrends, kennis maakt het verschil!
  2. Effectief creatief
    Op het internet wil je de grijze massa ontstijgen. Wij bedenken creatieve websites en webshops waarmee je positief opvalt. Een ontwerp die je doelgroep perfect aanspreekt. Daarbij verliezen wij het hogere doel van je website nooit uit het oog. Je wilt immers goed vindbaar zijn en een website die resultaat oplevert. Vandaar dat wij graag praten over: effectief creatief.
  3. Fijne communicatie
    Fijne en duidelijke communicatie met jou vinden we belangrijk. De drang naar heldere communicatie komt ook weer terug in onze online marketing activiteiten. Hoe eenvoudiger de boodschap,  des te krachtiger deze overkomt bij je doelgroep. Uiteindelijk draait online marketing immers voor 100 procent om communiceren.

Een vraag of vrijblijvende afspraak?

Bel ons op 0318 – 240 240 of vul onderstaande formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een visuele website voor M+N Projecten

Meer klanten voor Schipper Ede. Specialisten in schuifpuien.

“Er word met ons meegedacht om een site te maken die meer klanten trekt, en makkelijk is te gebruiken voor de klanten.”

George KuijkensPaintballcentrumdeunit.nl

“Persoonlijk, vakkundig, professioneel, service gericht en meedenkend.”

Youri SpekWenS Uitzendbureau

“Een professioneel bedrijf waar de klant voorop staat en goed wordt gecommuniceerd.”

Jerry RuijsBuro Ruijs

“Expertise, flexibiliteit, meedenken, pragmatisch, doelgericht. Dat was wat ik zocht en vond.”

Ellen SteenmeijerActief Consultancy

“Daarnaast zorgen ze ervoor dat mijn site goed vindbaar is voor de juiste doelgroep en levert dit mij veel klandizie op.”

Albert van Schaikvspt.nl

Toppositie in Google: Noot Personenvervoer

InnovanTrailers: een prachtig bedrijf