Menu

Ambifloor: meer klanten met een gave site en topposities in Google

U kunt bij Ambifloor terecht voor woning- en projectstoffering. Een zeer uitgebreide website op maat die barst van de inspiratie op het gebied van interieuradvies. Naast de website hebben wij ook het logo mogen ontwerpen en de visitekaartjes gemaakt. Zo krijgt Ambifloor een professionele uitstraling naar haar klanten toe. De foto’s van de medewerkers zorgt voor de persoonlijke touch.

Ga naar ambifloor.nl

Een doelgerichte website

Na overleg met Ambifloor hebben we het doel vastgesteld van de website: bezoekers overtuigen langs te komen in de showroom te Veenendaal. Daarom hebben we veel nadruk gelegd telefonisch contact op te nemen. Ook de openingstijden krijgen een prominente plaats op de website omdat dat belangrijk is om deze te weten als bezoekers langs willen komen.

Producten uitlichten

Ambifloor biedt een keur aan verschillende producten. Ieder product krijgt voldoende aandacht op een eigen (landings)pagina. Deze zijn direct geschreven voor een goede online vindbaarheid in de organische zoekresultaten. Met behulp van SEO staat Ambifloor op 1 voor de zoekwoorden Woninginrichting Veenendaal en Houten vloeren Veenendaal. Ook voor andere zoekwoorden realiseert Doelbewust een goede positie op de eerste pagina van Google.

Online marketing

Wij zijn niet slechts websitebouwers. Ook voor Ambifloor zijn wij bezig met online marketing. Wil je ook ondersteund worden met online marketing. We zorgen op die manier voor meer bezoekers, meer leads en meer klanten! Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen met het maken van een website? Bel ons op 0318 – 240 240 of ga naar onze contactpagina.

Google PartnersGoogle AdsGoogle AnalyticsErkend Leerbedrijf