fbpx
Zaakvoerder Ambifloor Gerwin van Vliet

Ambifloor

U kunt bij Ambifloor terecht voor woning- en projectstoffering.

Een zeer uitgebreide website op maat die barst van de inspiratie op het gebied van interieuradvies. Naast de website hebben wij ook het logo mogen ontwerpen en de visitekaartjes gemaakt. Zo krijgt Ambifloor een professionele uitstraling naar haar klanten toe. De foto’s van de medewerkers zorgt voor de persoonlijke touch.

www.ambifloor.nl

Een professionele website met een persoonlijke touch

Een doelgerichte website

Na overleg met Ambifloor hebben we het doel vastgesteld van de website: bezoekers overtuigen langs te komen in de showroom te Veenendaal. Daarom hebben we veel nadruk gelegd telefonisch contact op te nemen. Ook de openingstijden krijgen een prominente plaats op de website omdat dat belangrijk is om deze te weten als bezoekers langs willen komen.

Producten uitlichten

Ambifloor biedt een keur aan verschillende producten. Ieder product krijgt voldoende aandacht op een eigen (landings)pagina. Deze zijn direct geschreven voor een goede online vindbaarheid in de organische zoekresultaten. Met behulp van SEO staat Ambifloor op 1 voor de zoekwoorden Woninginrichting Veenendaal en Houten vloeren Veenendaal. Ook voor andere zoekwoorden realiseert Doelbewust een goede positie op de eerste pagina van Google.