fbpx

Casa Vacanza

Op vakantie naar Italië? Dan moet u bij Casa Vacanza Italia zijn als specialist voor uw vakantiehuis in Le Marche. Van luxe villa en groepsaccomodatie tot vakantie met de kinderen: wij hebben voor ieder een geschikt vakantiehuis.

Voor Casa Vacanza heeft Doelbewust een maatwerk website gemaakt. Bezoekers kunnen direct aangeven wat voor soort vakantiehuis ze zoeken, voor welke data en voor hoeveel personen. Ook is er advies op maat mogelijk. Breder zoeken is mogelijk door te kiezen voor een van de vier categorieën aan te klikken. Zo is er direct op de startpagina voor ieder wat wils en spreekt de website een brede doelgroep aan.

www.casa-vacanza-italia.nl

Casa Vacanza

Wij hebben voor Casa Vacanza een website gerealiseerd met een hoge gebruiksvriendelijkheid. Het aanbod vakantiewoningen wordt duidelijk gepresenteerd en bezoekers kunnen direct boeken. Met behulp van handige filters kunnen bezoekers direct aangeven welke voorkeur zij hebben.

Totaalpakket

Naast de website heeft Doelbewust ook het logo gemaakt en de visitekaartjes. Zo zorgen wij voor een uniforme verschijning zowel on- als offline.