fbpx

Jemotorverkopen.nl

Jemotorverkopen.nl koopt motoren op en verhandelt ze weer. Op de website kunnen bezoekers zeer eenvoudig hun motor aanbieden. Zij vullen het kenteken in en krijgen direct een prijs voor de motor. Jemotorverkopen.nl kent de markt en weet snel een eerlijke prijs voor motoren te bepalen.

Onze opdracht was om de website te vernieuwen.  Centraal bij deze opdracht stond: meer leads leveren! De website moest beter vindbaar worden en meer omzet genereren. Dat hebben wij gerealiseerd door vertrouwen uit te stralen, een hoge gebruiksvriendelijkheid te realiseren en een Google vriendelijke website te bouwen.

www.jemotorverkopen.nl

Eenvoud en vertrouwen

De oude website straalde niet het vertrouwen uit dat je wilt bieden als je een partij zoekt die je motor voor je gaat verkopen. Het was eveneens niet eenvoudig om je motor aan te bieden voor verkoop. Meer vertrouwen straalt de website onder andere uit door een professioneel ontwerp, het proces goed uit te leggen, reviews van klanten toe te voegen en het RDW logo op een duidelijke plek neer te zetten. Het invoeren kunnen bezoekers heel eenvoudig doen door het formulier op strategische plekken in de website te plaatsen. Ook is de website voorzien van herkenbare logo’s zoals die van de RDW.

Teksten

Naast een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website zijn de teksten geschreven door een van de tekstschrijvers van Doelbewust. Naast heldere en leesbare teksten is de website daarbij ook geoptimaliseerd op motor verkopen. Op die manier is er een goede basis gelegd voor de online marketing.