Menu

M+N Projecten: een visuele website met focus op conversie

M+N Projecten zorgt voor een prettige werkomgeving. Dit doen ze voor bedrijven als Microsoft, Booking.com, Shell en Eneco. Al sinds 1993 zijn ze actief als fabrikant en leverancier van zon- en lichtwering en verduistering voor binnen. Doelbewust mocht de nieuwe website voor M+N Projecten realiseren. De gerealiseerde projecten worden op een gave manier gepresenteerd. Met duidelijke acties wordt de bezoeker geactiveerd om contact op te nemen.

Ga naar mnprojecten.nl

Een website met het WOW-effect

De oude website van M+N Projecten miste uitstraling: hun prachtige, gerealiseerde projecten werden niet optimaal gepresenteerd. De hele opbouw van de website voor Google was ook niet optimaal. De wens van de klant was om meer leads te ontvangen via de website. Een vindbare website heeft een goede structuur en balans tussen tekst en afbeeldingen nodig.

Eenvoud en aansporen tot actie

Op de nieuwe website is het mogelijk om eenvoudig nieuwe pagina’s met geoptimaliseerde teksten voor Google toe te voegen, zonder dat dit afbreuk doet aan de gebruiksvriendelijkheid. Op de juiste plekken staan slimme elementen die mensen aanspoort tot actie. We hebben de drempel voor bezoekers zo laag mogelijk gemaakt om even snel een vraag te stellen of om een afspraak te maken.

ONLINE MARKETING

Wij zijn niet slechts websitebouwers. Ook voor Ambifloor zijn wij bezig met online marketing. Wil je ook ondersteund worden met online marketing. We zorgen op die manier voor meer bezoekers, meer leads en meer klanten! Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen met het maken van een website? Bel ons op 0318 – 240 240 of ga naar onze contactpagina.

Google PartnersGoogle AdsGoogle AnalyticsErkend Leerbedrijf