fbpx

Noot Personenvervoer

Noot heeft zich gespecialiseerd in groepsvervoer en rolstoelvervoer. Met meer dan 650 wagens is Noot één van de grotere spelers in de markt. Als grote partij hebben ze juist veel aandacht voor persoonlijke aandacht.

Een bedrijf dat dit brede spectrum aan diensten levert, vraagt om een overzichtelijke en eenvoudige website. Hoog in Google voor het krijgen van nieuwe klanten is daarbij ook belangrijk. Daar hebben we voor gezorgd!

www.noot.nl

Opvallend anders

Noot heeft een sterke identiteit. Iedereen in deze regio ziet de voertuigen van Noot regelmatig rondrijden. We wilden daarom een website die deze identiteit krachtig doorzet. De positieve feedback van Noot en de klanten van Noot geeft aan dat we de spijker op zijn kop hebben geslagen. En daar zijn we trots op!

Vindbaar in Google

Hoe kom je hoog in Google op relevante zoekwoorden? Dit is één van de specialismes van Doelbewust. Daar gaan we dus graag mee aan de slag. De website is technisch perfect voor Google en de teksten zijn goed geschreven op belangrijke zoekwoorden. Vervolgens hebben we gewerkt aan de populariteit van de website. Met resultaat! Elke dag ontvangt Noot goede leads binnen via de website.