Menu

Repromat: ingericht op conversie en vindbaarheid in Google

Repromat is al 40 jaar specialist in grootformaat scan- en printoplossingen voor CAD-, GIS-, grafische en sign & display toepassingen. Repromat heeft een totaalpakket afgenomen. Naast een website op maat, hebben wij het logo ontworpen voor Repromat. Ook hebben we de teksten geschreven voor de website en de foto’s gemaakt. Tevens zijn we actief bezig met het verbeteren van de positie van verschillende zoekwoorden. Bovendien beheren wij de Google AdWords account van Repromat.

Ga naar repromat.nl

Een website die zorgt voor meer omzet

Met de nieuwe website voor Repromat, komen wij tegemoet aan de vraag van de bezoekers. Deze kunnen direct de voor hun bedoelde informatie opvragen, door te klikken op een van de vier branches. Naast informatie biedt Repromat met behulp van een webshopmodule diverse producten aan. Bezoekers kunnen deze direct bestellen via de website of een offerte opvragen. Door de professionele foto’s en teksten die uiten waar Repromat voor staat, naast de strakke vormgeving, heeft Repromat een website die nauw aansluit bij de kwalitatief hoogwaardige producten die ze aanbieden. De website blijft enkel middel tot doel. Door de hoge gebruiksvriendelijkheid van de website, hebben wij een website gemaakt die converteert en leidt tot meer omzet voor Repromat.

Een vindbare website

Om meer omzet te krijgen met de website, moeten bezoekers wel eerst op de website komen. Dat realiseren we met online marketing. We hebben verschillende landingspagina’s geschreven zowel op bepaalde zoekwoorden als voor Google AdWords. Door in te zetten op de combinatie van SEO & SEA, heeft Repromat naast een professionele website, ook een website die hoog in de zoekresultaten van Google staat.

Online marketing

Wij zijn niet slechts websitebouwers. Ook voor Ambifloor zijn wij bezig met online marketing. Wil je ook ondersteund worden met online marketing. We zorgen op die manier voor meer bezoekers, meer leads en meer klanten! Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen met het maken van een website? Bel ons op 0318 – 240 240 of ga naar onze contactpagina.

Google PartnersGoogle AdsGoogle AnalyticsErkend Leerbedrijf