Menu

TBS Electronics: een gebruiksvriendelijke website

TBS Electronics BV (TBS) bestaat sinds 1984 en produceert onder andere omvormers en acculaders. Voor TBS kregen we de vraag om een gave meertalige nieuwe website te realiseren. Met hun vorige website konden ze niet concurreren. De nieuwe website is zeer gebruiksvriendelijk in gebruik. Bezoekers kunnen snel de juiste producten vinden en alle benodigde informatie. Op de juiste plekken zijn doordachte call to actions geplaatst. Dit om de bezoeker aan te zetten tot actie.

Ga naar tbs-electronics.nl

Eenvoudig zelf te beheren

Voor het realiseren van websites en webshops gebruiken wij de open source software van wereldwijde marktleider WordPress. WordPress is een fantastische gereedschapskist voor het realiseren en beheren van websites. WordPress alleen is echter geen garantie voor een fantastische website. Vergelijk het met het feit dat een gereedschapskist voor het repareren van een auto niet in ieders handen het gewenste resultaat oplevert. Met onze jarenlange ervaring kennen wij WordPress door en door. Wij passen de achterkant flink aan zodat het voor onze klant nog eenvoudiger is om de website zelf aan te passen.

Foutloos en snel

Als online marketing bureau hebben we natuurlijk extra veel focus op een technisch foutloze en snelle website. Dit heeft immers direct invloed op de positie die je in Google behaalt. De complete indeling van de website van TBS is optimaal voor Google. Dit alles resulteerde in veel betere posities in Google en meer leads voor TBS Electronics.

Online marketing

Wij zijn niet slechts websitebouwers. Ook voor Ambifloor zijn wij bezig met online marketing. Wil je ook ondersteund worden met online marketing. We zorgen op die manier voor meer bezoekers, meer leads en meer klanten! Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen met het maken van een website? Bel ons op 0318 – 240 240 of ga naar onze contactpagina.

Google PartnersGoogle AdsGoogle AnalyticsErkend Leerbedrijf