fbpx

TTMS

Gaat het over testen en meten, dan moet u bij TTMS zijn. TTMS staat voor Total Test & Measurement Support. Wij hebben kennis van metrologie/kalibratie van temperatuur en elektrische grootheden, audio en video testapparatuur, algemene test- en meetinstrumentatie tot systeemcomponenten, zoals PCI en PXI digitizers.

Voor TTMS heeft Doelbewust een zeer uitgebreide website op maat gemaakt, zoals je kunt zien. De website bevat erg veel productcategorieën waaronder weer veel verschillende producten hangen. Zaak was het om de website toch overzichtelijk, gestructureerd en helder te houden. Dat hebben we gerealiseerd door het grote uitklapmenu.

www.ttms.nl

Terug naar de succesverhalen

Totaalpakket

Naast de website hebben wij het logo ontworpen voor TTMS. Ook hebben zij via ons visitekaartjes besteld die wij voor hen hebben ontworpen. Nadat de website live is gegaan hebben we diverse teksten gecontroleerd op SEO. Met name de pagina’s over AC- voedingen. Met de nodige tips op het gebied van SEO en enkele teksten herschreven door onze tekstschrijver als voorbeeld, kon de klant hier zelf verder mee.  Voor een selectie van de teksten zijn we vervolgens linkbuilding gaan doen.