Wij zoeken een commercieel medewerker binnendienst / relatiebeheer

Doelbewust Online Marketing groeit! Ben jij het commerciële talent dat samen met ons aan de weg gaat timmeren? Krijg jij een kick van commercieel succes? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat verwachten wij van jou?

Takenpakket

Een dag meelopen bij Doelbewust

Doelbewust Online Marketing bestaat uit een team van 7 vakidioten die elke dag enthousiast websites en webshops maken en ervoor zorgen dat onze klanten een goede positie behalen in Google. Hoe ziet een dag er uit bij Doelbewust?

Aan het begin van je werkdag start je je computer op en ziet dat je mailbox weer vol met interessante leads zit. Je maakt een lijstje van bestaande klanten die je gaat bellen in de middag om te bespreken hoe het gaat met de website en of ze tevreden zijn. Vervolgens begin je met het verzamelen van willekeurige bedrijven door heel Nederland die je wilt benaderen. Deze bedrijven hebben bijvoorbeeld nog geen website of kunnen een nieuwe website goed gebruiken. Voor deze vorm van acquisitie deins je niet terug. Je hebt voor jezelf het doel gesteld om ten minste 3 nieuwe klanten per week te behalen. Je gaat aan de slag. Tussendoor krijg je verschillende mails van collega’s met het verzoek om potentiële klanten die naar ons hebben gebeld en een website willen hebben terug te bellen. Je volgt deze mails zo snel mogelijk op.

Dan is het alweer tijd voor de dagelijkse meeting van het team om kort te bespreken waar je mee bezig bent en wat anderen aan het doen zijn. Van een van de webdesigners hoor je dat er net een website live is gegaan. Je informeert naar de wensen voor online vindbaarheid van de klant en noteert deze klant als nieuwe lead voor de middag. Dan is het tijd voor een tosti terwijl je ondertussen fanatiek aan het tafelvoetballen bent met je collega’s.

Na de lunch ga je verder met het bellen van het lijstje van bestaande klanten om hen te vragen hoe het gaat en je ze informeert over online marketing producten ten behoeve van een betere online vindbaarheid. Als de klanten twijfelen, leg jij ze uit hoe ze (nog) meer omzet kunnen behalen door online marketing producten zoals SEO, Google AdWords of Facebook in te kunnen zetten. Na een overtuigend gesprek, ga je direct aan de slag met de offerte die je zelf opstelt op basis van het gesprek dat je net hebt gevoerd. Voor je het weet is de dag voorbij!

Wat bieden wij je?

Lijkt deze functie je wat? Solliciteer dan direct. Stuur je sollicitatie naar Vincent: vincent@doelbewust.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.