fbpx

Vacature Operationeel Manager met passie voor online

Onze strategie voor jouw online groei ontdekken?

Ontvang vrijblijvend advies op maat

Ben jij die doortastende en ervaren operationeel manager? Dan zoeken wij jou!

Wie zoeken wij?

Voor ons online marketingbureau zoeken we een senior operationeel manager, die met kennis van zaken en een goed gevoel voor kansen zorgt dat al onze opdrachten binnen de gestelde termijn en kwaliteit worden gerealiseerd.

Je houdt overzicht en regelt allerlei zaken binnen ons bedrijf om dit te bereiken. Van projectinhoudelijke aspecten tot de planning, inkoop en personeelszaken; je zorgt dat alles vlot en vlekkeloos verloopt. In deze functie ben je de sparringpartner van de directeur. Met je helikopterview analyseer je snel operationele processen, stelt verbeteringen voor en voert deze uit.

We zetten elke dag vol in om voor onze brede klantenkring het beste uit hun online marketing te halen. Zo nu en dan een ad hoc opdracht is ons dan ook niet vreemd en samenkomende deadlines kunnen soms een behoorlijke puzzel vormen. Daarom zoeken we iemand die op doortastende wijze rust en overzicht behoudt en die op de momenten dat het nodig is graag een tandje bijzet.

Wie zijn wij?

Doelbewust is een kleinschalig online marketingbureau in Veenendaal dat de afgelopen jaren hard is gegroeid. Naast het verzorgen van de online marketing voor een grote lokale en landelijke klantenkring, realiseren en beheren we ook websites en webshops. Momenteel bestaat Doelbewust uit een team van negen. We staan op het punt om verder uit te breiden. Het stuk met alle operationele werkzaamheden, dat nu nog ligt bij de directeur, dragen we daarom graag over aan een ambitieuze operationeel manager die goed in ons team past.

Wat ga je bij ons doen als operationeel manager?

Omdat wij werken met een compact en hecht team, verwachten we dat je breed inzetbaar bent en op kantoor hands-on activiteiten verricht. Wat je o.a gaat doen:

 • Je bewaakt de voortgang van projecten en houdt vinger aan de pols wat betreft de kwaliteit, inhoud, financiën en de afspraken met de klant
 • Je bent verantwoordelijk voor alle dagelijkse zaken, zodat medewerkers hun werk optimaal kunnen uitvoeren
 • Je controleert uitgevoerd werk en stuurt op opbouwende wijze bij
 • Je assisteert bij onverwachte zaken rondom personeel, deadlines, opleveringen e.d.
 • Je helpt bij het maken van planningen
 • Je controleert uitgaande en binnenkomende facturen
 • Je zorgt dat alles wat op kantoor nodig is, aanwezig is en functioneert
 • Je verzorgt HR gerelateerde taken. Denk aan het voeren van functioneringsgesprekken en het opstellen van verbeterplannen en groeitrajecten voor medewerkers. Ook regel je de zaken rondom ontslag, wijzigingen in het dienstverband, verlofzaken, verzuim en de vakantieplanning.
 • Voor het werven van nieuwe collega’s zet je de nodige procedures uit, stelt profielen op, voert de sollicitatiegesprekken en regelt het aannemen en inwerken van aangenomen medewerkers.

Herken je jezelf hierin?

Naast een HBO+ werk- en denkniveau beschik je al over ruime ervaring met het operationeel managen van een bedrijf. Het is voor ons een pré als dit binnen de online branche was. Vanzelfsprekend is affiniteit met de online wereld een must. Verder heb je al eerder leiding gegeven aan professionals, bij voorkeur binnen een organisatie die tijdens jouw dienstverband hard is gegroeid. Je bent communicatief sterk, je straalt een natuurlijke autoriteit uit, maar bent ook invoelend en sociaal. Daardoor ben je in staat te zorgen voor een hecht, goed werkend team. Bovendien beschik je over strategisch inzicht en heb je tactische vaardigheden.

In de geboden functie toon je leiderschap en functioneert het bedrijf als een goed geoliede machine. We verwachten dat je zichtbaar bent in de organisatie, en coacht en bijstuurt waar nodig is. Kortom, een verbindende en authentieke leider met een flinke dosis know-how!

Wij bieden:

 • een marktconform salaris
 • winstdelingsregeling
 • pensioensregeling
 • een gedreven team professionals
 • verzorgde lunches
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • een uitdagende baan voor 32 tot 40 uur per week

Enthousiast over de vacature? Solliciteer nu!

Spreekt ons bedrijf en de vacature je aan en maak je graag deel uit van ons team? Dan maken we graag kennis met je. Stuur ons je CV, vertel meer over je eerdere werk en licht ook in een motivatie toe waarom je graag bij ons als operationeel manager aan de slag wil gaan. Je kunt je sollicitatie mailen naar: vincent@doelbewust.nl. Eerst nog meer weten over de functie? Bel dan gerust naar 0318 – 240 241 en vraag naar Vincent Doelman.