fbpx Menu

Een goede webshop zet bezoekers aan tot aankopen en is goed vindbaar in Google

Bij het realiseren van je webshop is het cruciaal dat deze gebruiksvriendelijk is. Alleen met een gebruiksvriendelijke webshop krijg je het maximale aantal bestellingen. Daarnaast zijn duidelijkheid en betrouwbaarheid ook zeer belangrijk. De webshop krijgt een professioneel systeem waarmee je eenvoudig de hele webshop kunt onderhouden.

Professioneel systeem

Er zijn veel systemen voor het realiseren van een webshop. Het is belangrijk dat het systeem geen drempels opwerpt om zelf makkelijk je webshop te beheren. Tevens moet deze voorzien zijn van alle functies die je verwacht van een webshop. Bijvoorbeeld het toevoegen van producten, afwikkelen van orders, beheren van je klanten en inzicht in de verkopen. Allemaal zaken die je zo eenvoudig mogelijk zelf wilt kunnen doen. Wij zorgen voor dit gebruiksvriendelijke systeem.

Conversie, conversie en nog meer conversie!

Hoeveel bezoekers gaan over tot een aankoop? Hoe meer dit er zijn, des te hoger je conversie is. Met andere woorden: hoe meer rendement je investering in (online) marketing oplevert. Elke bezoeker heeft geld gekost om deze te krijgen. Bijvoorbeeld via online marketing of door je goede service wat mond-tot-mondreclame oplevert. Je wilt het maximale rendement halen uit je bezoekers. Wij realiseren de webshop met een maximale conversie.

Online marketing

Wij zorgen niet alleen voor je webshop. Na oplevering willen wij als online marketing bureau jou ook ondersteunen met online marketing. Op die manier zorgen we voor meer bezoekers, meer leads en meer klanten!

Meer weten over webshops?
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen met het maken van een webshop? Bel ons op 0318 – 240 240 of ga naar contact.


Onze succesverhalen

Dozenhal

van 15 naar 50 conversies p/m
van €160,- per conversie naar €22,-
Op de eerste plek in Google
dozenhal

Opslagman

120% meer verkeer
#1 in Google in +20 plaatsen
Twee nieuwe vestigingen
opslagman

Repromat

Prachtige nieuwe website
230% meer bezoekers
In top 3 Google met 15+ woorden
repromat

Zoekmachine adverteren (SEA) via Google Ads. Voor meer relevant verkeer naar je website. Met Google Ads wordt je bedrijf in Google getoond op specifieke zoekwoorden en in geselecteerde regio’s. Met Google Ads krijg je meer bezoekers naar je website.

Meer over zoekmachine adverteren >>

online succes realiseren wij o.a. voor:

Online marketing trends
en inzichten ontvangen?

(maximaal 1x per maand)