Menu

De beste ervaring met een doelbewuste website die aanzet tot actie

Een website is het online visitekaartje van je bedrijf. Voor het verkrijgen van leads is het belangrijk dat deze een modern webdesign heeft, hoog in Google komt en bezoekers aanzet tot actie. Natuurlijk zorgen we voor een gebruiksvriendelijk website beheersysteem (CMS) waarmee je heel eenvoudig zelf je website kunt aanpassen. In het kort: wij realiseren je Doelbewuste website!

Conversiegericht ontwerp

Een mooi ontwerp dat aansluit bij je doelgroep is belangrijk. Echter is het nog belangrijker dat je website aanzet tot actie. Dat staat synoniem aan een converterende website. Een website is immers middel tot doel. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe je website bezoekers optimaal aanzet tot actie. We beïnvloeden het kijk- en klikgedrag van de bezoekers. Alles is gefocust op het maximaliseren van het resultaat!

Responsive webdesign

Responsive webdesign betekent dat je website geoptimaliseerd is voor de beste weergave op verschillende apparaten. Zo werkt de website perfect op een iPad of tablet. Open je de website op een mobiel dan wordt er een speciale mobiele variant van je website getoond. Met een responsive website hebben je bezoekers altijd de beste ervaring ongeacht op welk apparaat ze je website bezoeken.

Google PartnersGoogle AdsGoogle AnalyticsErkend Leerbedrijf