Geniale content marketing voor groei van je bedrijf. Kies Doelbewust.
Homebanner overlay Homebanner overlay-triangle

Contentmarketing

Content! Overal komt het terug in de online marketing wereld. Bijvoorbeeld bij je SEO, SEA, Social Ads of met conversieoptimalisatie. Je online succes staat of valt met de sterkte van je content.

Zonder goede landingspagina’s kom je niet hoog in Google. Zonder spetterende teksten gaat je Google Ads niet werken. En zonder opvallende content voor je Facebook Ads stromen je klanten niet binnen. Onze contentspecialisten spreken jouw doelgroep perfect aan en snappen dat het uiteindelijk allemaal draait om conversie!

 

Content die jouw droomklant aanzet tot actie

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Daarom is elke contentmarketingstrategieën die wij maken uniek. Je teksten sluiten naadloos aan op jouw onderneming en jouw droomklanten. Natuurlijk verliezen we het doel niet uit het oog. Lezers moeten geen lezers blijven maar aangezet worden tot actie. Bezoekers omzetten in leads en klanten.

Onze werkwijze

Focus op maximale groei. Een fijne en effectieve samenwerking en mega transparante online marketing. Hier zorgen we voor, middels onze bewezen Doelbewust 4S methode:

Strategie
Online marketing strategie op maat. Met een uitgebalanceerde online marketing mix gericht op maximale groei.
Samenwerking
Een team van specialisten werkt aan jouw bedrijfsgroei. Maar je hebt wel één vast aanspreekpunt. Kan/wil je zelf het nodige doen? We leren je dit beter te doen.
Scherp zicht
Meetbare en mega transparante online marketing is één van onze vier kernwaarden. Je hebt toegang tot heldere dashboards met 24/7 inzicht in het resultaat.
Sprints
We werken in sprints van 3 maanden met vastgestelde taken en doelen. Elke kwartaal is er een groeigesprek. We tonen het resultaat en stellen nieuwe doelen vast.

Alles uitbesteden of samen aan de slag met je content

Meestal schrijven wij alle content voor onze klanten. Op basis interviews en deskresearch realiseren wij professionele teksten voor bijvoorbeeld je Social Ads of website. Maar regelmatig is het ook een samenwerking. Bijvoorbeeld dat we jouw marketing medewerker leren hoe je teksten goed schrijft voor Google. Of dat wij jouw conceptteksten perfectioneren.

Wil en kan je meehelpen dan scheelt dat ons tijd. Hierdoor kunnen wij die tijd weer besteden aan andere werkzaamheden. Maar in alle gevallen gaan we voor hoge kwaliteit. Want alleen met top content behaal je resultaat. Met Doelbewust heb je geen partij van ja-knikkers. Is het top dan is het top! Maar kan het beter? Dan zullen we dit zeggen en je natuurlijk verder helpen.

Teammeeting over het adverteren op Instagram

Samen sparren over jouw contentstrategie?

Of je nu wilt excelleren in zoekmachineoptimalisatie (SEO), klantbetrokkenheid wilt vergroten via boeiende blogposts, of een impact wilt maken met krachtige social media campagnes, wij helpen je graag.

Laten we eerst kennismaken! Neem gerust contact met ons op en leg je contentvraagstuk bij ons neer. Laat je verrassen door onze creativiteit en kunde en ontdek of er een match is.

Vrijblijvende online marketing scan contact

Onze succesverhalen

Bax Houthandel
Bax Houthandel
15% daling CPC in Google Ads
187% stijging conversiepercentage
Beleef Bosque
Beleef Bosque
Organisch verkeer met 69% gestegen
Vele lokale topposities in Google
Oosthuis
Oosthuis
Landelijke topposities in Google
180% meer organisch verkeer
Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB