Menu

Ambifloor Woninginrichting

Ambifloor Woninginrichting Veenendaal: Meer klanten met een gave website en topposities in Google! Naast de website mochten wij ook het logo en diverse andere grafische uitingen creëeren. Na overleg met Ambifloor hebben we het doel vastgesteld van de website: bezoekers overtuigen langs te komen in de showroom te Veenendaal. Daarom hebben we veel nadruk gelegd telefonisch contact op te nemen. Ook de openingstijden krijgen een prominente plaats op de website omdat dat belangrijk is om deze te weten als bezoekers langs willen komen.

Bekijk dit project

Repromat. Grootformaat print- en scanoplossingen

Repromat is al 40 jaar specialist in grootformaat scan- en printoplossingen voor CAD-, GIS-, grafische en sign & display toepassingen. Naast de toffe website hebben wij ook een redesign van de complete huisstijl gedaan en voeren we diverse online marketing campagnes uit.

Bekijk dit project

TBS Electronics

TBS Electronics BV (TBS) bestaat sinds 1984 en produceert onder andere omvormers en acculaders. TBS innoveert in deze markt en heeft een sterke marktpositie en lijn met de producten. Wij hebben een toffe meertalen website.

Bekijk dit project

InnovaN Trailers

Bij InnovaN Trailers kunt u terecht voor een unieke verkoopwagen. Aan ons de opdracht om een website te maken om deze gave wagens op een nette manier te weergeven. Naast de website op maat heeft Doelbewust ook het logo en de visitekaartjes verzorgd. Door de vormgeving voor zowel online als offline uitingen uniform te houden, wordt de kwaliteit en professionaliteit van het bedrijf gewaarborgd.

Bekijk dit project

JeMotorVerkopen.nl

Jemotorverkopen.nl: meer aanvragen door eenvoud en vindbaarheid. De oude website straalde niet het vertrouwen uit dat je wilt bieden als je een partij zoekt die je motor voor je gaat verkopen. Het was eveneens niet eenvoudig om je motor aan te bieden voor verkoop. Meer vertrouwen straalt de website onder andere uit door een professioneel ontwerp, het proces goed uit te leggen, reviews van klanten toe te voegen en het RDW logo op een duidelijke plek neer te zetten.

Bekijk dit project

Casa Vacanza Italia

Casa-vacanza-italia.nl: zoek, vind en boek je vakantiehuis in Italië! Wij hebben voor Casa Vacanza een website gerealiseerd met een hoge gebruiksvriendelijkheid. Het aanbod vakantiewoningen wordt duidelijk gepresenteerd en bezoekers kunnen direct boeken. Met behulp van handige filters kunnen bezoekers direct aangeven welke voorkeur zij hebben.

Bekijk dit project

Schipper-Ede: nieuwe huisstijl, website en vindbaar in Google

Schipper Ede heeft zich gespecialiseerd in schuifpuien en kozijnen. Daarbij verzorgt het bedrijf het hele traject: van productie tot plaatsing. Door gebruik te maken van eenzelfde opbouw van de pagina’s, is de website strak en overzichtelijk. Door de mooie foto’s en handige filters, kunnen bezoekers van de website snel navigeren naar de producten die zij zoeken. De mooie foto’s bij recente werken en projecten geven direct een goed beeld van de mogelijkheden.

Bekijk dit project

M+N Projecten

M+N Projecten zorgt voor een prettige werkomgeving. Dit doen ze voor bedrijven als Microsoft, Booking.com, Shell en Eneco. Al sinds 1993 zijn ze actief als fabrikant en leverancier van zon- en lichtwering en verduistering voor binnen. De oude website van M+N Projecten miste uitstraling: hun prachtige, gerealiseerde projecten werden niet optimaal gepresenteerd. De hele opbouw van de website voor Google was ook niet optimaal. De wens van de klant was om meer leads te ontvangen via de website. Een vindbare website heeft een goede structuur en balans tussen tekst en afbeeldingen nodig.

Bekijk dit project

Google PartnersGoogle AdsGoogle AnalyticsErkend Leerbedrijf