Succesvolle Seo strategie - ons stappenplan | Doelbewust.nl
Homebanner overlay Pooltafel Homebanner overlay-triangle

Domineer Google met de slimste SEO strategie

Middels SEO of zoekmachine optimalisatie kom je organisch hoog in Google. Maar alleen met de slimste SEO strategie boek je succes. Het bepalen van je SEO strategie is altijd maatwerk. We bepalen als eerst de beste zoektermen die passen bij je ideale klant en goede zoekvolumes hebben. We kijken naar een slimme combinatie van een lange en korte termijn strategie. Want SEO is altijd een marathon en nooit een sprint. Maar vaak zijn er wel al snelle eerste successen te boeken.

SEO strategie stappenplan

Naast een kijken we ook naar de kwaliteit van je huidige website, je concurrenten en je linkbuilding profiel. Vervolgens bepalen we jouw op maat gemaakte SEO strategie. We maken ook een duidelijk stappenplan met alle SEO werkzaamheden die nodig zijn.

Onze werkwijze

Focus op maximale groei. Een fijne en effectieve samenwerking en mega transparante online marketing. Hier zorgen we voor, middels onze bewezen Doelbewust 4S methode:

Strategie
Online marketing strategie op maat. Met een uitgebalanceerde online marketing mix gericht op maximale groei.
Samenwerking
Een team van specialisten werkt aan jouw bedrijfsgroei. Maar je hebt wel één vast aanspreekpunt. Kan/wil je zelf het nodige doen? We leren je dit beter te doen.
Scherp zicht
Meetbare en mega transparante online marketing is één van onze vier kernwaarden. Je hebt toegang tot heldere dashboards met 24/7 inzicht in het resultaat.
Sprints
We werken in sprints van 3 maanden met vastgestelde taken en doelen. Elke kwartaal is er een groeigesprek. We tonen het resultaat en stellen nieuwe doelen vast.

Bepalen van de juiste SEO doelen

Bij elke strategie is het belangrijk van tevoren heldere en concrete doelen op te stellen. Wanneer is iets succesvol en hoe meet je dat? Als je dit helder hebt weet je tijdens de uitvoering van je strategie of deze werkt en waar je voor aanpassingen moet zorgen. Denk hierbij aan de volgende prestatie indicatoren:

  • Stijging van Google posities van geselecteerde relevante zoektermen
  • Ontwikkeling van het organische zoekverkeer op jouw website
  • De groei van het aantal SEO conversies van de SEO selectie

Van te voren zorgen we voor inzicht, overzicht en uitzicht. We beginnen nooit een SEO traject zonder dat je eerst deze duidelijkheid van ons krijgt.

Inventarisering en analyse van je vertrekpunt

Bij SEO is het van belang dat je je richt op de juiste zoektermen en de die met die termen samenhangen. Het hebben van posities in Google is geen doel op zich; uiteindelijk wil je er natuurlijk gewoon waardevolle leads. We gaan dus altijd samen bepalen wat de juiste termen zijn die aansluiten bij je ideale droomklant.

Bij het bepalen van je vertrekpunt is het ook belangrijk een technische analyse te maken om, onder andere, te kijken of er blokkades voor Google zijn en je website snel genoeg is om de strijd met de concurrentie aan te gaan. Een technisch goed functionerende website is een belangrijke randvoorwaarde.

Onze kernwaarden

Niets anders dan dolenthousiaste klanten.
Meetbare en mega transparante online marketing.
Gelukkige medewerkers die verantwoordelijkheid nemen.
Voorop lopen door continu te investeren in nieuwe kennis.

SEO planning en uitvoering

Als je weet wat je focus is kun je een planning gaan maken voor je optimalisatietraject. In grote lijnen zijn er drie componenten die je kunt inzetten om SEO resultaten positief te beïnvloeden, te weten Content, Techniek en Autoriteit. De werkzaamheden die bij deze SEO componenten horen moeten zorgvuldig worden ingepland.

Maandelijks gaan we aan de slag met jullie SEO. Via overzichtelijke dashboards zien jullie de voortgang en elke maand hebben we contact waarbij we jullie vertellen hoe alles ervoor staat. Transparante online marketing is één van onze vier kernwaarden.

Onze succesverhalen

De Limospecialist
De Limospecialist
80% meer website gebruikers
31% stijging van conversieratio
Van de Wetering
Van de Wetering
Top 5 posities op landelijke SEO termen
Lage kosten per lead via Google Ads
Pensioenlogica
Pensioenlogica
29% meer aanvragen
Landelijke topposities in Google

Klaar om Google te domineren? Ontvang een vrijblijvend SEO advies

Klaar om de top van de zoekresultaten te veroveren? Ons ervaren team staat klaar om je te helpen met het ontwikkelen en implementeren van een krachtige SEO strategie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe je met de juiste aanpak jouw online zichtbaarheid en succes kunt vergroten!

Vrijblijvende SEO scan contact

Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB