Linkbuilding bureau

Met jouw bedrijf op #1 staan in Google wil natuurlijk iedereen. Je hebt een mooie website met duidelijke pagina’s, prachtige afbeeldingen en duidelijke call-to-actions. Maar…nog steeds sta je niet op #1! Wat klopt er niet?! Een linkbuilding bureau kan je hierbij helpen!

Lego

Wanneer een linkbuilding bureau inhuren?

Eigenlijk is het heel simpel. Er zijn meerdere onderdelen die ervoor zorgen dat jij met jouw bedrijf op nummer 1 in Google komt te staan. Natuurlijk is een snelle website belangrijk, geoptimaliseerde teksten en afbeeldingen, meta beschrijvingen, de URL en nog veel meer. Linkbuilding is niet het eerste waar je waarschijnlijk aan denkt. Terwijl linkbuilding wél heel belangrijk is. Hier kan je natuurlijk zelf mee gaan prutsen, maar een linkbuilding bureau inhuren is veel slimmer! Zij beschikken namelijk over alle kennis en kunde om linkbuilding zo optimaal mogelijk in te zetten.

linkbuilding-bureau

Wat zijn de voordelen van een linkbuilding bureau? 

Het allergrootste voordeel van linkbuilding is het verhogen van je website autoriteit. Hoe hoger je autoriteit, hoe relevanter en belangrijker jouw website is voor Google. Een linkbuilding bureau kan je hier uitstekend bij helpen. 

Het vergroten van de autoriteit bereik je door linkjes te creëren van en naar jouw website. We onderscheiden twee verschillende soorten linkjes:

  1. Intern linken. Wanneer je linkbuilding doet binnen je eigen website noemen we dit intern linken. Bijvoorbeeld van een blog naar een productpagina. 
  2. Extern linken (backlinks). Wanneer je linkbuilding doet vanaf een andere website naar jouw website noemen we dit extern linken. Bijvoorbeeld vanaf een website over producten of services die gerelateerd zijn aan jouw bedrijf. 

Linkbuilding voorbeeld 

Om een goed voorbeeld te geven van interne linkbuilding passen we linkbuilding toe in deze blog. 

‘’Ben jij op zoek naar een SEO bureau in de regio van Arnhem?’’ 

Het linkje verwijst naar een pagina op onze eigen website. We noemen dit intern linken doordat van vanaf deze blog naar een andere pagina binnen onze website linken.

Linkbuilding uitbesteden? 

Intern linken is simpel. Log in op de achterkant van je website en ga naar de desbetreffende pagina waar je een linkje wilt plaatsen. Maak de link aan en sla de pagina op. 

Extern linken (backlinks) is wat lastiger. Zo heb je een netwerk nodig van websites waarop je linkjes kan plaatsen. SEO bureau Doelbewust beschikt over een zeer breed netwerk waardoor wij voor elke branche backlinks kunnen verzorgen. Linkbuilding uitbesteden is daarom een slim idee! 

Linkbuilding bureau in jouw regio

Doelbewust is al jaren een begrip in Veenendaal en omgeving. Zo zijn wij onder andere als linkbuilding bureau ook actief in Apeldoorn, Eindhoven, en Nijmegen. Ook verzorgen we SEO in Enschede en door heel Nederland. 

Wil je meer informatie over linkbuilding? En wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Vul ons contactformulier in of bel ons op 0318 – 240 240.

Veel gestelde vragen

Waarom is linkbuilding belangrijk?

Linkbuilding vergroot de autoriteit van je website. Hoe hoger de autoriteit, hoe populaider je website is. Google merkt dit op waardoor je website hoger in Google zal ranken. 

Hoe werkt linkbuilding?

Er zijn twee verschillende varianten van linkbuilding. Bij interne linkbuilding zorg je voor linkjes binnen je eigen website. Bij extern linken (backlinks) zorg je voor linkjes op andere websites die relevant zijn voor jouw bezoekers. 

Wanneer linkbuilding uitbesteden?

Linkbuilding uitbesteden is slim om te overwegen. Intern linken is namelijk erg makkelijk, maar extern links (backlinks) is een stuk lastiger. Hiervoor heb je namelijk een goed netwerk nodig. 

Wil je meer verkeer naar je website?

Wij zijn Doelbewust en zorgen voor meer verkeer naar je website. Wil je dat ook?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen ambitieuze ondernemers met online succes en groei van hun bedrijf middels kennis gedreven online marketing.

Google Beoordelingen
4.4
Gebaseerd op 40 beoordelingen
js_loader
GRATIS STRATEGIEGESPREK

Plan een gratis telefonisch strategiegesprek in