fbpx

Zoekmachine optimalisatie

Onze strategie voor jouw online groei ontdekken?

Ontvang vrijblijvend advies op maat

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO) VOOR MEER BEZOEKERS NAAR JE WEBSITE VIA GOOGLE.

Gemiddeld klikken veel meer mensen op organische links dan op Google Ads links. De meeste bezoekers naar je website geneer je dus middels hoge organische posities. Dit bereiken we middels zoekmachine optimalisatie.

De concurrentie om bovenaan in Google te staan is groot. Dit omdat bedrijven weten dat een toppositie voor veel nieuwe klanten zorgt. Onze SEO specialisten weten hoe ze dit voor elkaar krijgen. Laat je bedrijf groeien met zoekmachine optimalisatie. 

WAAROM ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE?

Men klikt veel meer op organische links dan op Google Ads

Meer relevant verkeer naar je website

Straal autoriteit uit door boven je concurrenten te staan

Op belangrijke zoektermen zichtbaar bij je prospects en klanten

HOE WERKT ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE?

Google kijkt naar meer dan 200 factoren om te bepalen wie hij bovenaan of onderaan in de zoekmachine plaatst. De belangrijkste elementen zijn een technisch perfecte website, relevante content en de autoriteit van je website online. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel andere elementen die voor Google belangrijk zijn. Elke website kunnen we op elke zoekterm bovenaan in Google zetten. Alleen de vraag is of de benodigde inspanning in lijn ligt met je ambities en het beschikbare budget.

 

GRATIS SITESCAN VOOR ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE?

Wil je ontdekken wat zoekmachine optimalisatie voor je bedrijf kan opleveren? Laat ons een vrijblijvende sitescan maken. Hiermee ontdek je wat we voor jouw bedrijf kunnen bereiken middels zoekmachine optimalisatie.

Bel ons nu op: 0318 – 240 240 of ga naar onze contactpagina.

Google en de concurrent te slim af zijn geeft zoveel voldoening.”
thomas
Thomas van Dijen
SEO Specialist