Menu

De beste plek, hoog in Google met zoekmachine optimalisatie

Via zoekmachine optimalisatie zetten we je hoger in Google. Het is namelijk zeer interessant om hoog te komen in de normale of organische zoekresultaten van Google.

Ken je deze uitspraak al: “De beste plek om een lijk te verbergen is de tweede pagina van Google”? Zelfs een positie op de eerste pagina geeft ons nog geen voldoening. Wij willen jou op nummer één! Lees meer over intern- of online marketing.

In een paar stappen naar een toppositie!

Via een gestructureerde en beproefde methode zetten we je website hoger in Google. Eerst brengen we de zoektermen, zoekvolumes en posities van de concurrentie in kaart. Meten = immers weten! Welke zoektermen worden er in je branche het meeste gebruikt? Daarbij brengen we in kaart hoe vaak er per maand gemiddeld op een zoekterm gezocht wordt. Daarna schrijven we zoekmachine geoptimaliseerde teksten (ook wel bekend als SEO-teksten) voor deze zoekwoorden. Wij zorgen voor perfect geoptimaliseerde pagina’s! Tot slot, vergroten we de populariteit van je website via slimme linkbuilding. Hoe populairder je website is op een zoekwoord in vergelijking met de concurrent, des te hoger je positie in Google. Populariteit is te beïnvloeden via slimme en actieve linkbuilding. Oftewel: links vanaf andere websites naar jouw website verzamelen. Daarbij gaat kwaliteit absoluut boven kwantiteit.

Vier grappige Google Facts

  • Elke dag worden er via Google ongeveer 3,5 miljard zoekacties uitgevoerd.
  • Gemiddeld 17 procent van alle dagelijkse zoekacties zijn volslagen uniek.
  • Een enkele zoekactie gebruikt gemiddeld 1000 computers en geeft je binnen 0,2 seconde antwoord.
  • De naam Google is afgeleid van het woord Googol. Een Googol is een één met honderd nullen.

Meer weten over zoekmachine optimalisatie?

Wil jij graag beter vindbaar worden op zoekwoorden die belangrijk voor je zijn? Ben je benieuwd hoe je concurrenten het doen en hoe wij ze gaan verslaan? Neem gerust contact met ons op en wij vertellen wat we voor je kunnen betekenen met zoekmachine optimalisatie? Bel ons op 0318 – 240 240 of ga naar contact.

Google PartnersGoogle AdsGoogle AnalyticsErkend Leerbedrijf