Zoekmachine optimalisatie (SEO) specialisten met vele jaren ervaring.
Homebanner overlay Homebanner overlay-triangle

Hogere posities in Google met zoekmachine optimalisatie (SEO)

Jouw potentiële klanten zitten op Google! Als online marketing bureau is SEO al sinds jaar en dag ons specialisme. Bij SEO hebben wij altijd focus op een lange termijn strategie. En geven we vooraf altijd inzicht, overzicht en uitzicht. Ontdek vrijblijvend onze visie op jouw SEO kansen.

Het gaat bij SEO om strategie en kennis

Natuurlijk is er een relatie tussen wat mogelijk is en het aantal beschikbare uren. Maar met de verkeerde strategie en te weinig kennis kan je vele uren in SEO steken, met als resultaat juist lagere posities in Google i.p.v. hogere. Vandaar dat voorop lopen door continu te investeren in nieuwe kennis één van onze vier kernwaarden is.

Onze werkwijze

Focus op maximale groei. Een fijne en effectieve samenwerking en mega transparante online marketing. Hier zorgen we voor, middels onze bewezen Doelbewust 4S methode:

Strategie
Online marketing strategie op maat. Met een uitgebalanceerde online marketing mix gericht op maximale groei.
Samenwerking
Een team van specialisten werkt aan jouw bedrijfsgroei. Maar je hebt wel één vast aanspreekpunt. Kan/wil je zelf het nodige doen? We leren je dit beter te doen.
Scherp zicht
Meetbare en mega transparante online marketing is één van onze vier kernwaarden. Je hebt toegang tot heldere dashboards met 24/7 inzicht in het resultaat.
Sprints
We werken in sprints van 3 maanden met vastgestelde taken en doelen. Elke kwartaal is er een groeigesprek. We tonen het resultaat en stellen nieuwe doelen vast.

Regeren is vooruitzien. Niet alleen bij ondernemen maar ook bij SEO.

Google kijkt naar meer dan 200 factoren om te bepalen wie er bovenaan of onderaan in de zoekmachine komt. Continu vinden er algoritme wijzigingen plaats. Met de juiste kennis van SEO zijn deze echter wel heel erg goed te voorspellen.

Google wil altijd al de meest relevante en waardevolle zoekresultaten bovenaan in de zoekmachine tonen. Daarbij bepaalt Google altijd: Is hetgeen ik zie bij een website natuurlijk of gemanipuleerd. Vandaar dat voor ons veilige en duurzame SEO immer en altijd de enige weg is.

Collega's in overleg

Wil je hogere posities in Google middels SEO of meer klanten?

Natuurlijk is het doel van hogere posities in Google het verkrijgen van meer klanten. Vandaar dat je bij ons nooit SEO klant maar online marketing klant wordt. De zwaarte kan dan op SEO liggen. Maar we zullen altijd ook kijken naar het rendement wat je uit je website haalt.

Daarnaast zit er gradatie in de kwaliteit van de zoektermen in jouw branche. De ene term zit echt jouw ideale klant achter met een directe koopintentie. En andere termen zitten een meer oriënterend publiek achter. Natuurlijk nemen we dit ook mee in jouw SEO strategie.

Onze kernwaarden

Niets anders dan dolenthousiaste klanten.
Meetbare en mega transparante online marketing.
Gelukkige medewerkers die verantwoordelijkheid nemen.
Voorop lopen door continu te investeren in nieuwe kennis.

Wil je een vrijblijvende analyse om je SEO kansen te ontdekken?

Wat zijn je kansen om meer klanten te krijgen middels SEO? Wat doe je al goed en wat kan beter? Hoe staan je concurrenten ervoor? We brengen dit graag vrijblijvend voor je in kaart.

Bij ons krijg je geen automatisch uitgedraaide rapportage met één van de vele SEO tools. Onze specialisten gaan echt handmatig naar alles kijken. Want alleen dan krijg je een echt goed beeld van je SEO kansen.

Vrijblijvende SEO analyse

Linkbuilding specialist
Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB