Maximaliseer Succes met Microsoft Ads | Doelbewust
Homebanner overlay Homebanner overlay-triangle

Microsoft Ads als aanvulling op Google Ads voor maximaal bereik

Naast Google Ads kan Microsoft Ads een waardevolle aanvulling zijn op jouw online marketingstrategie. Door beide advertentieplatforms te benutten, vergroot je je bereik en krijg je toegang tot een ander publiek dat mogelijk niet actief is op Google. Hierdoor ontstaat een synergie-effect, waardoor je bedrijf zichtbaarheid wint bij een breder scala aan potentiële klanten.

Vergroot je Bereik met Microsoft Ads

Als je al gebruik maakt van Google Ads, is het zeker de moeite waard om Microsoft Ads. Met Microsoft Ads kan je ook zichtbaar worden bij verschillende Microsoft-platforms, waaronder Bing, MSN en Outlook. Bing heeft in Nederland dan niet een heel groot marktaandeel maar het is niet heel moeilijk om je Google Ads campagnes ook te draaien in Microsoft Ads.

Onze werkwijze

Focus op maximale groei. Een fijne en effectieve samenwerking en mega transparante online marketing. Hier zorgen we voor, middels onze bewezen Doelbewust 4S methode:

Strategie
Online marketing strategie op maat. Met een uitgebalanceerde online marketing mix gericht op maximale groei.
Samenwerking
Een team van specialisten werkt aan jouw bedrijfsgroei. Maar je hebt wel één vast aanspreekpunt. Kan/wil je zelf het nodige doen? We leren je dit beter te doen.
Scherp zicht
Meetbare en mega transparante online marketing is één van onze vier kernwaarden. Je hebt toegang tot heldere dashboards met 24/7 inzicht in het resultaat.
Sprints
We werken in sprints van 3 maanden met vastgestelde taken en doelen. Elke kwartaal is er een groeigesprek. We tonen het resultaat en stellen nieuwe doelen vast.

Bereik een andere doelgroep met Microsoft Ads

Je bereikt een hele andere doelgroep die vaak niet of minimaal op Google zit. Daarnaast zijn de kosten per klik op Bing vaak lager dan op Google, waardoor je mogelijk een hoger rendement op je investering kunt behalen.

Als je al gebruik maakt van Google Ads, is het inzetten van Microsoft Ads een eenvoudig proces. Beide platformen delen veel overeenkomsten, zoals het gebruik van zoekwoorden en advertentie-indelingen. We kunnen jouw bestaande Google Ads-campagnes gebruiken als basis voor Microsoft Ads.

Een goedkope website

Laat ons vrijblijvend in kaart brengen of Microsoft Ads voor jou interessant is

Met onze vrijblijvende analyse kunnen we samen onderzoeken of het interessant is om Microsoft Ads in te zetten voor jouw bedrijf. We zullen grondig kijken naar je huidige online marketingprestaties, je doelgroep en je concurrenten.

Op basis van deze gegevens kunnen we een gedegen strategie opstellen en bepalen of Microsoft Ads een waardevolle toevoeging kan zijn aan je marketingmix. Geen verplichtingen, enkel een kans om te ontdekken hoe Microsoft Ads jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes kan tillen.

Vrijblijvende online marketing scan contact

Onze succesverhalen

Bax Houthandel
Bax Houthandel
15% daling CPC in Google Ads
187% stijging conversiepercentage
Beleef Bosque
Beleef Bosque
Organisch verkeer met 69% gestegen
Vele lokale topposities in Google
Oosthuis
Oosthuis
Landelijke topposities in Google
180% meer organisch verkeer
Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB