Google Shopping Experts | Optimaliseer Jouw Online Winkel
Homebanner overlay Google ads specialist Homebanner overlay-triangle

Schaal je webshop op met Google Shopping: Het draait allemaal om vakkennis!

Met onze Google Shopping strategieën verhoog je de zichtbaarheid van je producten binnen de concurrerende e-commerce markt. We zetten gerichte campagnes op die jouw producten onder de aandacht brengen van de juiste doelgroep. Door de perfecte mix van afbeeldingen, prijzen en productdetails te presenteren, vergroten we je kans op klikken en conversies.

Maximaliseer je ROI met Slimme Campagnes

Onze strategieën gaan verder dan alleen het tonen van producten. We richten ons op het behalen van de beste return on investment (ROI). Door gebruik te maken van geavanceerde biedstrategieën en data-analyse, zorgen we ervoor dat je advertentiebudget optimaal wordt benut en dat je de hoogste opbrengst uit je investering haalt.

Onze werkwijze

Focus op maximale groei. Een fijne en effectieve samenwerking en mega transparante online marketing. Hier zorgen we voor, middels onze bewezen Doelbewust 4S methode:

Strategie
Online marketing strategie op maat. Met een uitgebalanceerde online marketing mix gericht op maximale groei.
Samenwerking
Een team van specialisten werkt aan jouw bedrijfsgroei. Maar je hebt wel één vast aanspreekpunt. Kan/wil je zelf het nodige doen? We leren je dit beter te doen.
Scherp zicht
Meetbare en mega transparante online marketing is één van onze vier kernwaarden. Je hebt toegang tot heldere dashboards met 24/7 inzicht in het resultaat.
Sprints
We werken in sprints van 3 maanden met vastgestelde taken en doelen. Elke kwartaal is er een groeigesprek. We tonen het resultaat en stellen nieuwe doelen vast.

Meetbare resultaten en zichtbare groei met Google Shopping

Met Google Shopping kunnen we productadvertenties op maat maken op basis van zoekopdrachten van gebruikers. Hierdoor worden je producten getoond aan mensen die specifiek op zoek zijn naar wat jij aanbiedt. Door relevante zoekwoorden te gebruiken en aantrekkelijke productafbeeldingen te presenteren, zorgen we ervoor dat je advertenties opvallen en je doelgroep aanspreken.

Eén van de grootste voordelen van Google Shopping is de meetbaarheid van resultaten. We kunnen nauwkeurig bijhouden welke producten succesvol zijn en welke aanpassingen nodig zijn voor verbetering. Met deze gegevens in de hand werken we samen aan een gestage groei van je e-commerce activiteiten en merkbekendheid.

google ads specialist
webdesign ede

Betreed de Wereld van Google Shopping

Benut de kracht van Google Shopping om je e-commerce activiteiten naar nieuwe hoogtes te tillen. Ons ervaren team staat klaar om je te helpen met het opzetten en beheren van succesvolle Google Shopping campagnes. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe je producten kunnen schitteren op de grootste zoekmachine ter wereld!

Vrijblijvende online marketing scan contact

Onze succesverhalen

Bax Houthandel
Bax Houthandel
15% daling CPC in Google Ads
187% stijging conversiepercentage
Beleef Bosque
Beleef Bosque
Organisch verkeer met 69% gestegen
Vele lokale topposities in Google
Oosthuis
Oosthuis
Landelijke topposities in Google
180% meer organisch verkeer
Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB