Professionele website laten maken? v.a. 995,-

Website laten maken? Gemaakt door online marketeers. Dat maakt het verschil. De Doelbewust Prefab Websites maken het verschil met 15+ jaar ervaring in online marketing. Je website ziet er niet alleen prachtig uit. Hij is ook écht optimaal voor Google. En zet bezoekers om in klanten. Gemaakt in WordPress dus zelf eenvoudig aan te passen.

Lego

Je professionele website laten maken met focus op online succes

Wij realiseren prachtige websites voor MKB bedrijven, ZZP’ers als ook grote landelijke organisaties. Een professionele Doelbewust Prefab Website laten maken is kiezen voor online succes. Met 800+ gemaakte websites en 15+ jaar ervaring weten we wat hier voor nodig is.

Je website laten maken met écht een optimale techniek en opbouw voor Google

Wij hebben diepgaande kennis van Google. We helpen heel veel ondernemers aan top posities in Google. De basis is een technisch perfect gebouwde en ingedeelde website. Tot op detail is dit perfect voor jou geregeld. Al enthousiast over de Doelbewust Prefab Website? Alles in de startblokken voor meer bezoekers naar je website!

Kijk en klikgedrag beïnvloeden met je website

Een Doelbewust webdesigner werkt nauw samen met onze online marketeers. Dit zorgt voor een website die echt voor je werkt. Een slimme website beïnvloed het kijk en klik gedrag van je bezoekers. En zorgt ervoor dat ze overgaan tot actie. Maar welke acties zijn de beste keuze en waar plaats je deze? Wij gaan dit perfect voor je inrichten. Zo maken we van je websitebezoekers klanten.

Website laten maken of meer nodig?

Je wilt een betaalbare website laten maken. Maar wellicht wens je meer? We zijn er ook voor zaken als het ontwerpen van je logo, visitekaartje of folder. Maar natuurlijk ook voor het schrijven van vindbare teksten, Google optimalisatie (SEO), Google Ads (SEA) of Social media. Bij Doelbewust kan je niet alleen Prefab Websites laten bouwen, maar vind je echt alles onder één dak.

Website laten bouwen? Dat kan op thema of op maat

Je wilt je professionele website laten bouwen. Je website laten ontwerpen kan bij ons  op twee manieren. In beide gevallen krijg je een fantastische website.

Optie 1: Website op basis van onze ijzersterke thema’s

Speciaal voor ZZP’ers en kleine MKB bedrijven kan je met deze optie een heel betaalbare website laten maken. Ons webdesign bureau heeft ijzersterke eigen ontwikkelde webdesign thema’s. Tot in detail gemaakt voor online succes. Samen maken we een keuze uit onze thema’s. Vervolgens gaan we op basis van de huisstijl van je bedrijf en je wensen je website ontwerpen, bouwen en vullen. Zodra je 100% tevreden bent gaan we je website live zetten.

Optie 2: Compleet op maat ontwikkelde website

Voor wat grotere organisaties maken wij vaak maatwerk websites. Een maatwerk website is een uitgebreid traject van marktonderzoek, brainstormen, schetsen en ontwerpen veel correctierondes. Je hele website wordt volledig op maat ontwikkeld. Je krijgt een unieke website. Maatwerk websites ontwikkelen we ook vanuit ons bedrijf Doelbewust online marketing, echter kost dit een stuk meer tijd.

WordPress? Een slimme keuze!

Bij een professionele website hoort een professioneel systeem om zelf je website mee aan te passen. Bij ons kan je je WordPress website laten maken. WordPress is marktleider in de wereld. WordPress is niet alleen heel gebruiksvriendelijk. Omdat ze marktleider zijn lopen ze ook voorop qua techniek en bevat het een schat van mogelijkheden. Met WordPress maak je een slimme keuze. Wij zijn WordPress specialist met vele jaren ervaring.

Niet alleen je website laten bouwen. Maar ook laten onderhouden.

Je betaalbare website laten bouwen door Doelbewust Prefab Websites? Maar je website moet ook onderhouden worden. WordPress komt vaak met updates. We hebben handige extra functies (plugins) toegevoegd aan je website. Deze plugins brengen ook nieuwe versies uit. Wij updaten alles continu voor je. Je website werkt altijd perfect met de nieuwste browserversies, mobieltjes en tablets. Dat garanderen we.

800+ klanten door heel Nederland

Ons kantoor zit in het midden van Nederland in Veenendaal. Echter: Je kunt je website laten maken door Doelbewust Prefab Websites, waar je ook zit in Nederland. Echter helpen wij klanten door heel het land. Natuurlijk ben je welkom op ons kantoor. Maar met veel van onze klanten hebben we contact via de telefoon en per e-mail. Waar je dus ook zit. Doelbewust is jouw website bouwer voor jouw online succes.

Wil je meer verkeer naar je website?

Wij zijn Doelbewust en zorgen voor meer verkeer naar je website. Wil je dat ook?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen ambitieuze ondernemers met online succes en groei van hun bedrijf middels kennis gedreven online marketing.

Google Beoordelingen
4.4
Gebaseerd op 40 beoordelingen
js_loader
GRATIS STRATEGIEGESPREK

Plan een gratis telefonisch strategiegesprek in