Maatwerk website laten maken? [Vindbaar in Google]

Maatwerk website laten maken?

Wil je een een maatwerk website laten maken? Wij hebben 15+ jaar ervaring in de realisatie van volledig op maat ontwikkelde websites. Doelbewust Prefab Websites zijn een product van ons bedrijf Doelbewust Online Marketing.

Logisch dus dat we websites realiseren vanuit de online marketing gedachte. Ofwel: écht optimaal voor Google en een website die bezoekers omzet in klanten.

Lego

Een maatwerk website of Doelbwust Prefab Website?

Met Doelbewust Prefab Websites realiseren wij websites op basis van onze ijzersterke eigen ontwikkelde thema’s. Door onze aanpak doen we dit voor zeer scherpe prijzen. Speciaal voor zzp’ers en kleine (startende) ondernemers.

Maar wij realiseren ook websites voor, vaak wat grotere, ondernemingen die een unieke maatwerk website wensen. Je website wordt op maat ontwikkeld volgens een aantal vaste stappen waarbij er intensief contact. Wil je een WordPress website laten maken volgens een vast thema of een maatwerk website? Neem contact met ons op voor advies.

JE MAATWERK WEBSITE ONTWIKKELD IN FASES

Wil je een maatwerk website laten maken dan doen we dit in een aantal fases. Tijdens het traject hebben we zeer regelmatig contact. Alles voor het allerbeste eindresultaat.

Fase 1: Onderzoeksfase

We voeren een marktonderzoek en online marketing onderzoek uit. Tevens doen we een concurrentieanalyse. Hiermee inventariseren we wat positief en negatief opvalt aan websites van concurrenten.

Fase 2: Brainstormen

We bespreken de onderzoeken uit fase één en bepalen de structuur, opbouw en inhoud van de nieuwe website. Ook bepalen we de benodigde content voor de website. Dit is een uitgebreide brainstormsessie.

Fase 3: Ontwerpfase

Deze fase gaat in verschillende stappen. We ontwerpen eerst de hoofdpagina van je maatwerk website. Deze bespreken we uitgebreid. Daarna gaan we de vervolgpagina’s ontwerpen en alles opnieuw bespreken. In dit proces zitten meerdere correctierondes.

Fase 4: Technische realisatie

We gaan je website op maat bouwen in WordPress. Natuurlijk met de allerbeste techniek voor Google. We zorgen voor een aangepaste WordPress omgeving waarmee het onderhouden van je website heel eenvoudig wordt.

Fase 5: Testen en kwaliteitscontrole

We gaan eerst zelf de website volgens een vaste checklist uitgebreid testen. Dit doen we in alle denkbare browsers en op tablets en mobiels. We zorgen voor een perfecte oplevering. Na onze tests vragen we aan jou om de website nogmaals te testen.

Fase 6: We gaan live!

We gaan je nieuwe maatwerk website lanceren. Was er al een oude website? Dan houden we er natuurlijk rekening mee dat alles goed gaat voor je posities in Google. Er volgt ook een uitleg voor het zelf aanpassen van je website en een evaluatie.

Klanten door heel het land

Wij maken Doelbewust Prefab Websites en maatwerk websites voor klanten door heel Nederland. Ons contact verloopt meestal via de mail en telefoon, dus de afstand is geen enkel probleem.

Dat de afstand geen probleem is, merken we ook bij onze online marketing klanten. We hebben namelijk ook erg veel tevreden online marketing klanten door heel het land. Zo hebben we bijvoorbeeld veel online marketing Apeldoorn, online marketting Amersfoort en online marketing Arnhem klanten.

Wil je meer verkeer naar je website?

Wij zijn Doelbewust en zorgen voor meer verkeer naar je website. Wil je dat ook?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen ambitieuze ondernemers met online succes en groei van hun bedrijf middels kennis gedreven online marketing.

Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 39 recensies
js_loader
GRATIS STRATEGIEGESPREK

Plan een gratis telefonisch strategiegesprek in