fbpx Menu

Online marketing bureau Amersfoort

Een goed online marketing bureau nabij Amersfoort zorgt ervoor dat je zichtbaar bent in Google. Doelbewust Online Marketing is daarom de juiste keuze als jij organisch beter vindbaar wilt worden met je website. Dat betekent de posities onder de eerste Google Ads advertenties. Dat doen we met SEO of zoekmachine optimalisatie.

Voorbereiding op SEO als online marketing bureau Amersfoort

Als je Doelbewust inschakelt als je online marketing bureau nabij Amersfoort, nemen we je website onder de loep: is deze goed ingericht voor je online vindbaarheid en heb je de teksten goed geoptimaliseerd. Staan de knoppen om te converteren op de juiste positie en zijn die goed opgemaakt? Heb je je meta-omschrijving goed ingericht en aantrekkelijk gemaakt met vinkjes of andere symbolen? Zit je website technisch goed in elkaar en is deze snel genoeg? Pas als jouw website je bezoekers de beste ervaring biedt, begin je met SEO (of Google Ads). Anders krijg je misschien wel meer bezoekers, maar verlaten ze je website weer net zo snel en dan is de investering in SEO of SEA in feite zonde.

Klikgedrag bovenin Google

Als je website op orde is, is het dus verstandig om te investeren in SEO, maar waarom eigenlijk? Een goede positie is cruciaal voor het aantal kliks (en dus bezoekers), waarbij geldt: hoe hoger, hoe beter. Kijk maar eens naar de volgende cijfers:

  • De nummer 1 krijgt gemiddeld 20 tot 30 procent van het aantal klikken (bijna 1 op de 4 kliks).
  • Op nummer 2 klikt 10 tot 20 procent (bijna 13 procent).
  • De nummer 3 heeft een klikpercentage van iets meer dan 9 procent.
  • Iets meer dan 6 procent klikt op positie 4.
  • De nummer 5 krijgt nog geen 5 procent van het aantal kliks.

Vergelijk dat maar eens met de betaalde zoekresultaten (Google Ads): “slechts 9 procent” klikt daar op de bovenste advertentie. Als je het zo bekijkt, kun je dus beter “gratis” op nummer 3 staan in de organische resultaten.

Het nut van een internet marketing (bureau) Amersfoort

Naast het aantal bezoekers zijn er nog een paar redenen om te investeren in een internet marketing bureau nabij Amersfoort: Je krijgt niet alleen meer bezoekers, ook het verkeer is relevanter. Zij tikken immers een zoekwoord in waarop jij graag gevonden wilt worden. Tevens straal je autoriteit uit, omdat je boven je concurrentie staat.

Contact opnemen met Elmar

Meer weten? Neem gerust contact met Elmar op. Hij gaat graag met je in gesprek over je mogelijkheden. Gebruik het contactformulier op deze website of bel direct naar +31 (0)318 – 240 247.

Onze succesverhalen

Dozenhal

van 15 naar 50 conversies p/m
van €160,- per conversie naar €22,-
Op de eerste plek in Google
dozenhal

Opslagman

120% meer verkeer
#1 in Google in +20 plaatsen
Twee nieuwe vestigingen
opslagman

Repromat

Prachtige nieuwe website
230% meer bezoekers
In top 3 Google met 15+ woorden
repromat

Zoekmachine adverteren (SEA) via Google Ads. Voor meer relevant verkeer naar je website. Met Google Ads wordt je bedrijf in Google getoond op specifieke zoekwoorden en in geselecteerde regio’s. Met Google Ads krijg je meer bezoekers naar je website.

Meer over zoekmachine adverteren >>

online succes realiseren wij o.a. voor:

Online marketing trends
en inzichten ontvangen?

(maximaal 1x per maand)