Online marketing bureau Amersfoort

Een goed online marketing bureau nabij Amersfoort zorgt ervoor dat je zichtbaar bent in Google. Doelbewust Online Marketing is daarom de juiste keuze als jij organisch beter vindbaar wilt worden met je website. Dat betekent de posities onder de eerste Google Ads advertenties. Dat doen we met SEO of zoekmachine optimalisatie.

Voorbereiding op SEO als online marketing bureau Amersfoort

Als je Doelbewust inschakelt als je online marketing bureau nabij Amersfoort, nemen we je website onder de loep: is deze goed ingericht voor je online vindbaarheid en heb je de teksten goed geoptimaliseerd. Staan de knoppen om te converteren op de juiste positie en zijn die goed opgemaakt? Heb je je meta-omschrijving goed ingericht en aantrekkelijk gemaakt met vinkjes of andere symbolen? Zit je website technisch goed in elkaar en is deze snel genoeg? Pas als jouw website je bezoekers de beste ervaring biedt, begin je met SEO (of Google Ads). Anders krijg je misschien wel meer bezoekers, maar verlaten ze je website weer net zo snel en dan is de investering in SEO of SEA in feite zonde.

Klikgedrag bovenin Google

Als je website op orde is, is het dus verstandig om te investeren in een SEO expert, maar waarom eigenlijk? Een goede positie is cruciaal voor het aantal kliks (en dus bezoekers), waarbij geldt: hoe hoger, hoe beter. Kijk maar eens naar de volgende cijfers:

  • De nummer 1 krijgt gemiddeld 20 tot 30 procent van het aantal klikken (bijna 1 op de 4 kliks).
  • Op nummer 2 klikt 10 tot 20 procent (bijna 13 procent).
  • De nummer 3 heeft een klikpercentage van iets meer dan 9 procent.
  • Iets meer dan 6 procent klikt op positie 4.
  • De nummer 5 krijgt nog geen 5 procent van het aantal kliks.

Vergelijk dat maar eens met de betaalde zoekresultaten (Google Ads): “slechts 9 procent” klikt daar op de bovenste advertentie. Als je het zo bekijkt, kun je dus beter “gratis” op nummer 3 staan in de organische resultaten.

Het nut van een internet marketing (bureau) Amersfoort

Naast het aantal bezoekers zijn er nog een paar redenen om te investeren in een internet marketing bureau nabij Amersfoort: Je krijgt niet alleen meer bezoekers, ook het verkeer is relevanter. Zij tikken immers een zoekwoord in waarop jij graag gevonden wilt worden. Tevens straal je autoriteit uit, omdat je boven je concurrentie staat.

Contact opnemen met Elmar

Meer weten? Neem gerust contact met Elmar op. Hij gaat graag met je in gesprek over je mogelijkheden. Gebruik het contactformulier op deze website of bel direct naar +31 (0)318 – 240 247.

Veel gestelde vragen

Wat doet een online marketing bureau?

Een online marketing bureau zorgt ervoor dat ondernemers online in contact komen met hun doelgroep. Hierbij komen veel aspecten kijken, zoals het laten maken van een website, het optimaliseren van de website en zoekmachine optimalisatie of zoekmachine adverteren. Een online marketing bureau heeft van alle aspecten kennis in huis.

Wat levert een online marketing bureau mij op?

Een online marketing bureau brengt ondernemers in contact met potentiële klanten op het moment dat zij behoefte hebben aan datgene de ondernemer te bieden heeft. Dit resulteert in meer leads en meer klanten voor de ondernemer.

Wat is SEO?

De afkorting SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie. Google (en andere zoekmachines) bepalen de ranking in organische zoekresultaten aan de hand van 200+ factoren. Online marketing bureaus zetten SEO-technieken in om websites van klanten beter te laten scoren in de organische resultaten.

Wil je meer verkeer naar je website?

Wij zijn Doelbewust en zorgen voor meer verkeer naar je website. Wil je dat ook?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij helpen ambitieuze ondernemers met online succes en groei van hun bedrijf middels kennis gedreven online marketing.

Google Rating
4.4
Based on 39 reviews

GRATIS STRATEGIEGESPREK

Plan een gratis telefonisch strategiegesprek in