SEO SPECIALIST

ZOEK JE EEN SEO SPECIALIST VOOR TOP POSITIES IN GOOGLE? SAMEN VERSLAAN WE JE CONCURRENTEN.

Veel noemen zich SEO specialist. Weinig maken super concreet welk resultaat je kunt verwachten. Wat gaan we bereiken? Binnen welke tijd? En met welke investering? Wat is het voordeel van een SEO specialist voor MKB? Vraag een gratis SEO analyse aan en één van onze SEO specialisten geeft je inzicht, overzicht en uitzicht.

Doelbewust: dé SEO specialist

Elke positie hoger in Google levert exponentiële groei in het aantal bezoekers naar je website. We snappen dat je nog niet gelukkig wordt van een positie op de eerste pagina. Het klikfestijn vindt plaats in de bovenste posities. Daar gaan we voor! De concurrentie in Google is groot. Iedereen wil graag bovenaan staan. Alleen een echte SEO specialist weet de concurrenten te verslaan. Wij zijn niet tevreden met slechts een positie op de eerste pagina. Daar zit niet de groei voor je bedrijf. (Online) succes vind je bovenaan!

Een persoonlijke SEO scan ontvangen?

Vul onderstaande formulier in en één van onze seo experts gaat kosteloos jouw SEO groeimogelijkheden in kaart brengen:

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

WAAR WIJ ALS SEO EXPERTS VAN HOUDEN?

Keep it Simpel! Daar houden we van. In onze business wordt er snel gegooid met allerlei termen als SEO, SEA, SERP, META’s, backlinks en SEM. Wij houden het graag simpel. We vinden het belangrijk dat je goed snapt hoe Google werkt en wat we gaan doen om je hoog in Google te zetten. Maar dat kan ook in eenvoudige taal.

WAT DOET EEN SEO SPECIALIST VOOR MKB?

Wil je nu alvast meer weten over de wereld van de SEO specialist MKB? Lees onderstaande verdere verdieping. Nu direct actie? Bel ons op: 0318 – 240 240, mail naar: info@doelbewust.nl of vraag een vrijblijvende SEO scan aan.

WAT IS ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) zijn alle activiteiten bedoeld om je website zo goed en hoog mogelijk in de zoekmachines te zetten. Omdat Google in Nederland een totale marktdominantie heeft qua zoekmachines, hebben we het bij zoekmachine optimalisatie eigenlijk altijd over “Hoog in Google komen”. Hoe gebruik je zelf Google? Hoe vaak kom je op de tweede pagina en hoe vaak klik je op de onderste links op de eerste pagina? Waarschijnlijk zelden, wat het belang van top posities nog maar eens duidelijk maakt.

Google zoekmachine optimalisatie SEO

Bij zoekmachine optimalisatie gaat de SEO specialist aan de slag met meer dan 200 factoren waarmee Google bepaald of een website bovenaan of onderaan moet komen te staan. Daarbij is het belangrijk dat de SEO specialist continu op de hoogte is van de nieuwste technieken.

SEO VS SEA

Gemiddeld klikken veel meer mensen op organische links dan op Google Ads links. Adverteren met Google Ads noemt men SEA (Search Engine Advertising). De meeste bezoekers naar je website geneer je dus middels hoge organische posities. Dit bereiken we middels zoekmachine optimalisatie (SEO – Search Engine Optimalisation). Afhankelijk van de zoekterm klikken gemiddeld 7% tot 15% op gesponsorde Google Ads links. De massa klikt dus op organische links.

Klik voor een vrijblijvende SEO analyse

Of bel ons nu op: 0318 – 240 240 of mail naar: info@doelbewust.nl.

WAT VINDEN WIJ EEN GOEDE SEO SPECIALIST?

Een goede SEO specialist overziet het totale plaatje. Weet tot in detail wat er moet gebeuren om hoog in Google te komen. En in de juiste volgorde. Want waarom eerst 10 uur besteden aan iets wat maar minimaal resultaat oplevert als iets anders met 2 uur veel meer resultaat geeft? Een goede SEO specialist maakt de juiste beslissingen en weet zo het snelste resultaat te boeken. Er is kennis vereist van o.a. on-page optimalisatie (content, meta’s e.d.) , de techniek van de website en off-page optimalisatie (linkbuilding, autoriteit website e.d.). Als SEO specialist ga je de strijd aan met Google en met de concurrenten van je klant welke ook hoog in Google willen komen.

Google en de concurrent te slim af zijn geeft zoveel voldoening.”

Thomas

Thomas van Dijen
SEO Specialist

FOCUS OP RELEVANTE ZOEKWOORDEN

Goede SEO begint met de focus op de juiste zoekwoorden. Als SEO expert betekent dit: Goed doorvragen bij je klant en een goed onderzoek doen. Voor het bepalen van de juiste zoekwoorden voeren we een zoekwoordenanalyse en concurrentieanalyse uit. We willen van de klant ook goed weten achter welke zoekwoorden de mooiste klanten zitten. Natuurlijk kijken we naar de zoekvolumes. Ofwel: Hoe vaak per maand wordt ergens gemiddeld op gezocht. Tevens schatten we zo nauwkeurig in hoe groot de kans is om met een zoekterm binnen afzienbare tijd op een positie te komen waar veel geklikt wordt in Google. De juiste zoekwoorden ontdekken kan via de keywordplanner van Google Ads.

 

seo specialist zoekwoordenonderzoek

* Voorbeeld van lokale SEO zoektermen met zoekvolume en huidige posities

PROFESSIONELE OPTIMALISATIE DOOR EEN SEO EXPERT

Professionele optimalisatie staat voor ons voor duurzame optimalisatie. Gebruik je niet de juiste SEO technieken als SEO expert dan zal je snel stijgen en daarna net zo snel weer dalen. Doe je als SEO specialist dingen die Google niet leuk vindt? Dan kan dit tot gevolg hebben dat je een penalty krijgt van Google. Of in het ergste geval: Je uit de zoekmachine gezet wordt. Aan de andere kant: Speel je veel te veel op save dan ga je maar langzaam omhoog. Professionele zoekmachine optimalisatie komt uiteindelijk keer op keer neer op: diepgaande kennis en hier voorop in blijven lopen. Onze SEO experts zijn o.a. bezig met:

 • De juiste relevante zoekwoorden bepalen
 • De concurrenten goed inschatten en realistische prognoses maken
 • Doorlopend je concurrenten nauw in de gaten houden
 • Conversies per zoekwoord continu monitoren
 • De structuur van de website zo goed mogelijk voor SEO inrichten
 • SEO teksten schrijven welke optimaal zijn voor Google
 • Nieuwe content genereren en de interne linkbuilding hierop aanpassen
 • Relevante linkbuilding opbouwen
 • Focus op lage bouncepercentages en hoge CTR’s
de seo expert gaat voor meer organisch verkeer

*meer organisch verkeer door SEO

HET GOOGLE ALGORITME

Het Google algoritme is een complexe formule die bepaald wie bovenaan en wie onderaan in de zoekmachine komt. Daarbij wordt gekeken naar meer dan 200 factoren. Er zijn zaken welke zeer belangrijk zijn en zaken die minder belangrijk zijn. Uiteindelijk gaat het Google allemaal om één ding: Relevante! Google heeft graag de meest relevante links bovenaan in de zoekmachine. De meest relevante websites zijn die websites waar de zoeker vindt wat hij zocht. Dat je praktisch nooit op de tweede pagina van Google komt, betekent dat Google dit algoritme goed voor elkaar heeft. Wil je op de hoogte blijven van algoritme updates van Google? MOZ heeft daar een hele overzichtelijke pagina voor: https://moz.com/google-algorithm-change

meet je continu je posities van je zoekwoorden

*Elke dag je posities van je zoekwoorden meten.

HOE WERKT LINKBUILDING?

Onze SEO experts zijn natuurlijk veel bezig met techniek en content. Maar de SEO specialisten zijn nog veel meer bezig met linkbuilding. Google redeneert als volgt: Ik zie op het internet dat veel andere websites verwijzen naar een pagina van jouw website. Blijkbaar is dat dus een belangrijke pagina op het internet. Dus zet Google je op basis van deze informatie hoog in de zoekmachine. Met linkbuilding genereren we backlinks naar je website vanaf, het liefst populaire en relevante, websites. Daardoor ziet Google dat je website populair is en stijg je in de zoekmachine.

SEO linkbuilding specialist

*dit ziet de SEO expert graag: Continu meer linkende domeinen

Bij linkbuilding moet je rekening houden met veel facetten. Weet je niet waar je mee bezig bent dan zit in linkbuilding ook wel een gevaar. Foutieve linkbuilding kan resulteren in zoekwoorden die juist dalen in de zoekmachine i.p.v. stijgen. Het is belangrijk dat alles voor Google vooral natuurlijk oogt. De echte SEO specialist komt boven drijven op z’n linkbuilding kwaliteiten.

VRIJBLIJVENDE SEO SCAN ONTVANGEN?

Vul onderstaande formulier in en één van onze seo experts gaat kosteloos jouw SEO groeimogelijkheden in kaart brengen:

 

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Natuurlijk mag je ons ook bellen op: 0318 – 240 240 of mailen naar: info@doelbewust.nl

VEEL GESTELDE VRAGEN

🔎 Wat is SEO?

De afkorting SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel Zoekmachine Optimalisatie. Het is een techniek die online marketing experts gebruiken om pagina’s hoger in Google te laten komen.

🔎 Wat doet een SEO specialist?

Een SEO specialist creëert en optimaliseert pagina’s van een website zodat deze beter gevonden worden. De ranking van een pagina wordt door Google bepaald aan de hand van 200+ factoren. Een SEO specialist houdt met alle factoren rekening voor optimale prestaties in de zoekresultaten.

🔎 Wat levert een SEO specialist mij op?

Een SEO specialist levert je beter posities in de organische zoekresultaten van Google. Hierdoor bereik je jouw potentiële klanten op het moment dat zij in Google zoeken naar wat jij te bieden hebt.

Wil je meer verkeer naar je website?

Wij zijn Doelbewust en zorgen voor meer verkeer naar je website. Wil je dat ook?

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij helpen ambitieuze ondernemers met online succes en groei van hun bedrijf middels kennis gedreven online marketing.

Google Rating
4.4
Based on 40 reviews

GRATIS STRATEGIEGESPREK

Plan een gratis telefonisch strategiegesprek in