Professioneel Google Ads Uitbesteden | Doelbewust
Homebanner overlay Google ads uitbesteden Homebanner overlay-triangle

Google Ads uitbesteden?

Je Google Ads uitbesteden aan Google specialisten? Met Google Ads (ook wel: SEA) sta je direct bovenaan de zoekmachine. Je kunt middels Google Ads dus echt inzetten op een online marketing strategie met direct resultaat. Google Ads is wel heel competitief. Voor het behalen van rendement is een slimme strategie en diepgaande kennis van Google Ads nodig. Laat ons gerust een vrijblijvende analyse doen!

Werkt Google Ads wel voor mij?

“Google Ads? Dat ga ik nooit meer gebruiken. Heeft me eerder duizenden euro’s gekost zonder enig rendement”. Deze zin hebben we al heel vaak gehoord. Maar waarom geven bedrijven in de wereld dan meer dan 600 miljoen per dag uit aan Google Ads? Dat doen ze niet om Google rijker te maken. Nee: Dat doen ze omdat Google Ads werkt!

 

Onze werkwijze

Focus op maximale groei. Een fijne en effectieve samenwerking en mega transparante online marketing. Hier zorgen we voor, middels onze bewezen Doelbewust 4S methode:

Strategie
Online marketing strategie op maat. Met een uitgebalanceerde online marketing mix gericht op maximale groei.
Samenwerking
Een team van specialisten werkt aan jouw bedrijfsgroei. Maar je hebt wel één vast aanspreekpunt. Kan/wil je zelf het nodige doen? We leren je dit beter te doen.
Scherp zicht
Meetbare en mega transparante online marketing is één van onze vier kernwaarden. Je hebt toegang tot heldere dashboards met 24/7 inzicht in het resultaat.
Sprints
We werken in sprints van 3 maanden met vastgestelde taken en doelen. Elke kwartaal is er een groeigesprek. We tonen het resultaat en stellen nieuwe doelen vast.

Je bedrijf opschalen door je Google Ads uit te besteden?

Voor het opzetten van een succesvolle Google Ads account heb je specialistische kennis nodig. Daarom is je Google Ads uitbesteden een slimme keuze. Wij zijn Ads specialisten met meer dan 15 jaar ervaring. Ben je klaar om je bedrijf op te schalen? Meer leads en meer klanten: Daar gaan we voor!

Heb je nog nooit Google Ads ingezet voor je bedrijf? Van te voren bepalen we eerst de strategie. Vaak gaan we eerst voor een pilotperiode van drie maanden. We zitten dan bovenop je campagne om steeds het rendement verder te maximaliseren en hebben veelvuldig contact. Zo kan je ook nog eens heel goed ontdekken of wij wel echt een perfecte match met jou zijn.

pauzeruimte van Doelbewust
Het kantoor van Doelbewust

Inzicht, overzicht en uitzicht!

Wij zijn de groeiversnellers voor het MKB. Daar zorgen we voor met onze meetbare en transparante online marketing. We vinden het belangrijk dat je van te voren weet wat de strategie wordt, snapt wat we gaan doen en duidelijk inzicht hebt in het resultaat. Wij zorgen voor inzicht, overzicht en uitzicht.

Heel vaak zien we dat onze uren heel snel terugverdiend worden door het optimaliseren van een Google Ads campagne. Denk aan het rotzooi verkeer eruit filteren welke toch geen conversie oplevert. Of bijvoorbeeld de optimalisatie van de kwaliteit scores, bieding strategie en landingspagina’s. We maken van je Google Ads een  kost efficiënte lead generator!

Onze kernwaarden

Niets anders dan dolenthousiaste klanten.
Meetbare en mega transparante online marketing.
Gelukkige medewerkers die verantwoordelijkheid nemen.
Voorop lopen door continu te investeren in nieuwe kennis.

Vrijblijvende Google Ads analyse?

Heb je momenteel al een Google Ads campagne? Wij nemen deze vrijblijvend compleet onder de loep. Wat gaat goed en wat kan beter? Gooi je onnodig veel geld weg of kunnen het aantal leads uit je Ads kosten efficiënt omhoog? Wij vertellen je het!

Wellicht heb je nog nooit Google Ads ingezet en overweeg je dit. In dat geval maken we een analyse of er potentie in zit om Ads in te zetten. We brengen relevante zoektermen, klikprijzen en de concurrentie in kaart. Vervolgens vertellen we je wat de slimste strategie is voor succes met Google Ads.

Vrijblijvende SEA scan Contact

Seo specialisten in vergadering
Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB