SEA specialist gezocht? | Doelbewust staat voor je klaar!
Homebanner overlay Online marketing bureau Homebanner overlay-triangle

SEA Specialist

Daar waar een SEO specialist zorgt voor meer organische bezoekers van jouw website, zorgt een SEA specialist ervoor dat je direct bovenaan in Google komt te staan door gesponsorde campagnes in te zetten. Daarmee kunnen resultaten al op korte termijn geboekt worden. De SEA specialisten van Doelbewust Online Marketing maken jou hierin graag wegwijs.

SEA expert

Een SEA expert weet precies welke kanalen het beste passen bij jouw doelgroep. SEA staat voor Search Engine Advertising. Wij onderzoeken het zoekgedrag van mensen op zoekmachines. Daarbij beperken we ons niet tot slechts één platform. Je kunt met namelijk op diverse zoekmachines adverteren, zoals Google, Bing of Yahoo. Ook een platform als YouTube gebruikt men steeds vaker als zoekmachine. Een SEA expert zal jou helpen met het opzetten en managen van SEA campagnes.

Onze werkwijze

Focus op maximale groei. Een fijne en effectieve samenwerking en mega transparante online marketing. Hier zorgen we voor, middels onze bewezen Doelbewust 4S methode:

Strategie
Online marketing strategie op maat. Met een uitgebalanceerde online marketing mix gericht op maximale groei.
Samenwerking
Een team van specialisten werkt aan jouw bedrijfsgroei. Maar je hebt wel één vast aanspreekpunt. Kan/wil je zelf het nodige doen? We leren je dit beter te doen.
Scherp zicht
Meetbare en mega transparante online marketing is één van onze vier kernwaarden. Je hebt toegang tot heldere dashboards met 24/7 inzicht in het resultaat.
Sprints
We werken in sprints van 3 maanden met vastgestelde taken en doelen. Elke kwartaal is er een groeigesprek. We tonen het resultaat en stellen nieuwe doelen vast.

SEA specialist inhuren

De voordelen van een SEA specialist inhuren zijn eindeloos. Een SEA specialist beschikt over de juiste kennis en kan daarom op de meest efficiënte wijze en tegen een zo laag mogelijk budget de meest optimale resultaten boeken. Wij zorgen al meer dan 15 jaar voor succesvolle campagnes bij verschillende MKB’ers. Maak je de keuze om een SEA specialist in te huren, analyseren we jouw doelgroep en bepalen we welke campagne het beste bij jouw bedrijf past.

Wat doet een SEA specialist

Een team van specialisten zal werken aan jouw online groei. Je vraagt je wellicht ook af wat een SEA specialist doet. Onze SEA experts onderzoeken op welke manieren een SEA campagne winstgevend gemaakt kan worden.

  • Stap 1. Onze SEA specialist inventariseert jouw branche en creëert een strategie die aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen.
  • Stap 2. Vervolgens onderzoeken zij het zoekgedrag van jouw doelgroep. Een voordeel van SEA is dat doelgroepen ook op basis van regio’s bereikt kunnen worden.
  • Stap 3. Wij stellen het campagneplan voor incl. het bijbehorende budget en gaat direct aan de slag.
  • Stap 4. De SEA campagnes blijven wij monitoren, we letten op het budget en of de alle doelen worden behaald. We sturen aan waar nodig.

Onze kernwaarden

Niets anders dan dolenthousiaste klanten.
Meetbare en mega transparante online marketing.
Gelukkige medewerkers die verantwoordelijkheid nemen.
Voorop lopen door continu te investeren in nieuwe kennis.

SEA specialist gezocht

Wordt er binnen jouw organisatie op dit moment een SEA specialist gezocht of hebben jullie al een campagne lopen en merk je dat dit weinig resultaten oplevert? Wij bekijken vrijblijvend jouw campagne en optimaliseren hem graag voor je! Ook wanneer je direct een SEA specialist zoekt voor een campagne staan onze SEA specialisten voor je klaar!

Contact opnemen

Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB