SEA specialist

Daar waar een SEO specialist zorgt voor meer organische bezoekers van jouw website, zorgt een SEA specialist ervoor dat je direct bovenaan in Google komt te staan door gesponsorde campagnes in te zetten. Daarmee kunnen resultaten al op korte termijn geboekt worden. De SEA specialisten van Doelbewust Online Marketing maken jou hierin graag wegwijs. 

online-marketing-bureau-doelbewust

SEA expert

Een SEA expert weet precies welke kanalen het beste passen bij jouw doelgroep. SEA staat voor Search Engine Advertising. Wij onderzoeken het zoekgedrag van mensen op zoekmachines. Daarbij beperken we ons niet tot slechts één platform. Je kunt met namelijk op diverse zoekmachines adverteren, zoals Google, Bing of Yahoo. Ook een platform als YouTube gebruikt men steeds vaker als zoekmachine. Een SEA expert zal jou helpen met het opzetten en managen van SEA campagnes. 

SEA specialist inhuren

De voordelen van een SEA specialist inhuren zijn eindeloos. Een SEA specialist beschikt over de juiste kennis en kan daarom op de meest efficiënte wijze en tegen een zo laag mogelijk budget de meest optimale resultaten boeken. Wij zorgen al meer dan 15 jaar voor succesvolle campagnes bij verschillende MKB’ers. Maak je de keuze om een SEA specialist in te huren, analyseren we jouw doelgroep en bepalen we welke campagne het beste bij jouw bedrijf past. 

Voordelen sEA

Wat doet een SEA specialist

Een team van specialisten zal werken aan jouw online groei. Je vraagt je wellicht ook af wat een SEA specialist doet. Onze SEA experts onderzoeken op welke manieren een SEA campagne winstgevend gemaakt kan worden.

  • Stap 1. Onze SEA specialist inventariseert jouw branche en creëert een strategie die aansluit bij jouw bedrijfsdoelstellingen. 
  • Stap 2. Vervolgens onderzoeken zij het zoekgedrag van jouw doelgroep. Een voordeel van SEA is dat doelgroepen ook op basis van regio’s bereikt kunnen worden. 
  • Stap 3. Wij stellen het campagneplan voor incl. het bijbehorende budget en gaat direct aan de slag.
  • Stap 4. De SEA campagnes blijven wij monitoren, we letten op het budget en of de alle doelen worden behaald. We sturen aan waar nodig.

Doelbewust - Vincent en Regina

SEA specialist gezocht

Wordt er binnen jouw organisatie op dit moment een SEA specialist gezocht of hebben jullie al een campagne lopen en merk je dat dit weinig resultaten oplevert? Wij bekijken vrijblijvend jouw campagne en optimaliseren hem graag voor je! Ook wanneer je direct een SEA specialist zoekt voor een campagne staan onze SEA specialisten voor je klaar!

Wil je meer verkeer naar je website?

Wij zijn Doelbewust en zorgen voor meer verkeer naar je website. Wil je dat ook?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen ambitieuze ondernemers met online succes en groei van hun bedrijf middels kennis gedreven online marketing.

Google Beoordelingen
4.4
Gebaseerd op 40 beoordelingen
js_loader
GRATIS STRATEGIEGESPREK

Plan een gratis telefonisch strategiegesprek in