Website scan

Een trage website kan ervoor zorgen dat bezoekers je website verlaten. Een goede website scan brengt in kaart hoe jouw website functioneert. Wij lopen jouw website na van A tot Z en verbeteren jouw website zodat deze weer optimaal functioneert.

online-marketing-bureau-doelbewust

Hoe je zelf een website kan scannen 

Je kunt op meerdere manieren zelf je website onder loep nemen. Diverse gratis tools geven je de mogelijkheid om je sitesnelheid te meten, je website te controleren op dubbele content of de veiligheid van je website te scannen. Hieronder staan een aantal tools die je kan gebruiken voor een gratis website scan op een rijtje. 

  • Onderzoek hoe snel je website is met: Google Pagespeed Insights.
  • Test de gebruikersvriendelijkheid van je website met: Whoorank.
  • Breng informatie over alle pagina’s op je website gemakkelijk in kaart met de Screaming Frog Seo Spider tool.

doelbewust als website scanner

Als Online Marketing bureau zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van website scans. Daarbij kijken we of je website voldoet aan alle noodzakelijke eisen van zoekmachines zoals Google. Een van de belangrijkste factoren is de laadsnelheid van je website van zowel mobiel als desktop. Is jouw website niet snel genoeg? Dan adviseren we jou graag hoe je website sneller kan maken. 

We bekijken daarnaast of je website blokkades geeft voor zoekmachines en halen alle pijnpunten naar boven. Dat kunnen bijvoorbeeld indexatie blokkades zijn die onbedoeld pagina’s op jouw website uitsluit van indexering. Het is belangrijk dat zoekmachines toegang hebben tot al je pagina’s wanneer je vindbaar wilt zijn in Google. Wij werken met tools als Ahrefs, Google Search Console en Screaming Frog

Voordelen van een website scan bij Doelbewust

Website scan uitbesteden bij Doelbewust 

Wij kunnen op diverse manieren jouw website scannen. Een website scan kan je vervolgens zelf uitvoeren of uitbesteden bij ons. Wij vertellen je graag alles over onze aanpak tijdens een gratis afspraak. Samen zorgen we ervoor dat jouw website resultaat zal boeken.

Wil je meer verkeer naar je website?

Wij zijn Doelbewust en zorgen voor meer verkeer naar je website. Wil je dat ook?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen ambitieuze ondernemers met online succes en groei van hun bedrijf middels kennis gedreven online marketing.

Google Beoordelingen
4.4
Gebaseerd op 40 beoordelingen
js_loader
GRATIS STRATEGIEGESPREK

Plan een gratis telefonisch strategiegesprek in