Gratis SEO Scan - vrijblijvende analyse door onze SEO specialisten

Gratis SEO Scan ontvangen?

Vraag nu jouw gratis SEO scan t.w.v. € 340,- aan.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ben jij benieuwd of jouw website voldoet aan de laatste eisen die worden gesteld aan het verkrijgen van organische topposities in de zoekresultaten van zoekmachines?

Doelbewust biedt jou een gratis SEO scan aan die uitgevoerd wordt door echte specialisten. We gaan hierbij als online marketing bureau veel verder dan een autmatische online scan. Je website wordt gecheckt op verbeterpunten op het gebied van techniek, content, autoriteit en concurrentie.

We nemen jouw website grondig onder de loep en na deze scan krijg jij een duidelijk overzicht met knelpunten en aanbevelingen. Ben jij geïnteresseerd in volledig vrijblijvende check up van jouw website? Vraag dan nu onze gratis SEO scan aan.

Wat gaan we doen bij onze SEO Scan?

De hoofdcomponenten van SEO zijn zoals aangegeven Content, Autoriteit en Techniek. Dit zijn de punten waarop de zoekmachines websites beoordelen en een rangschikking maken in hun resultaten. Dit zijn ook de drie componenten waarop er voor jou nog kansen kunnen liggen. Per onderdeel wordt hieronder kort beschreven wat wij analyseren bij onze gratis SEO Scan.

Doelbewust SEO scan

Het bespreken van jouw SEO Scan

Nadat jouw SEO Scan is uitgevoerd en het overzicht met optimalisatie quick wins is opgesteld neemt een SEO specialist contact met je op. Stapsgewijs nemen we dan alle punten met je door. Ben jij geïnteresseerd in onze gratis SEO Scan? Vraag hem dan nu meteen aan!

Onze kernwaarden

Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB