Gratis SEO Scan

Ben jij benieuwd of jouw website voldoet aan de laatste eisen die worden gesteld aan het verkrijgen van organische topposities in de zoekresultaten van zoekmachines? 

Doelbewust biedt jou een gratis SEO scan aan die uitgevoerd wordt door echte specialistenWe gaan hierbij als online marketing bureau veel verder dan een autmatische online scan. Je website wordt gecheckt op verbeterpunten op het gebied van techniek, content, autoriteit en concurrentie. 

We nemen jouw website grondig onder de loep en na deze scan krijg jij een duidelijk overzicht met knelpunten en aanbevelingen. Ben jij geïnteresseerd in volledig vrijblijvende check up van jouw website? Vraag dan nu onze gratis SEO scan aan.

online-marketing-bureau-doelbewust

Vraag nu jouw gratis SEO scan aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat gaan we doen bij onze SEO Scan?

De hoofdcomponenten van SEO zijn zoals aangegeven Content, Autoriteit en Techniek. Dit zijn de punten waarop de zoekmachines websites beoordelen en een rangschikking maken in hun resultaten. Dit zijn ook de drie componenten waarop er voor jou nog kansen kunnen liggen. Per onderdeel wordt hieronder kort beschreven wat wij analyseren bij onze gratis SEO Scan.

  • Content SEO Scan: We beginnen met een zoektermen onderzoek waarbij we kijken of je het maximale zoekbereik hebt gehaald uit het aanbod van je website of webshop. Aan de hand van het zoektermen onderzoek geven we je inzicht in extra content mogelijkheden, geven we feedback over de wijze waarop waarop zoektermen in je content is opgenomen en geven we tips hoe je content SEO te optimaliseren.
  • Technische SEO Scan: We kijken of er blokkades zijn voor Google om je website behoorlijk te crawlen: wordt er gebruik gemaakt van de juiste codering voor de zoekmachines? Daarnaast kijken we naar de structuur van je website en analyseren we of je focus zoektermen hierin genoeg nadruk krijgen. Vervolgens kijken we naar de snelheid van je website en de mobielvriendelijkheid hiervan. Deze variabelen zijn belangrijk voor de gebruiksvriendelijkheid: ook een belangrijke ranking factor voor SEO.
  • Autoriteits SEO Scan: Nadat we je website hebben geanalyseerd op Content en Techniek doen we een analyse van je linkprofiel. Zijn de verhoudingen gezond voor de zoekmachines en wat is de kwaliteit van je linkprofiel. We vergelijken dit met de concurrenten in het online speelveld waarin je je begeeft en geven we een inschatting van wat er voor nodig is op het gebied van autoriteit om je SEO posities te verbeteren.

doelbewust seo scaN

het bespreken van jouw SEO Scan

Nadat jouw SEO Scan is uitgevoerd en het overzicht met optimalisatie quick wins is opgesteld neemt een SEO specialist contact met je op. Stapsgewijs nemen we dan alle punten met je door. Ben jij geïnteresseerd in onze gratis SEO Scan? Vraag hem dan nu meteen aan!

Onze kernwaarden

Wil je meer verkeer naar je website?

Wij zijn Doelbewust en zorgen voor meer verkeer naar je website. Wil je dat ook?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen ambitieuze ondernemers met online succes en groei van hun bedrijf middels kennis gedreven online marketing.

Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 39 recensies
js_loader
GRATIS STRATEGIEGESPREK

Plan een gratis telefonisch strategiegesprek in