GELUKSMOMENTJE: Ja! We hebben vacatures & Stages.

  • Online Marketing
  • Webdesign
  • Webdevelopment
  • Commercieel
Online marketing vacature

Online Marketing Kroonprins(es)

(Ofwel: Een junior online marketeer)

Vers uit de schoolbanken en kun je niet wachten om in de voetsporen te treden van onze online marketing koning(inn)en?

Als junior online marketeer mag je lekker afkijken bij je collega’s.  Je gaat met SEO in de breedste zin van het woord aan de slag. Doe jij je huiswerk naar behoren? Dan krijg je niet alleen een golden star, maar ook elke maand de juiste hoeveelheid flappen.

Benieuwd naar de rest? Check die vacature! 

Online Marketing Koning(in)

(Ofwel: Een senior online markteer)

Zwaai jij de scepter als het gaat om SEO? Weet jij de conversie van de websites van onze klanten naar eenzame hoogte te brengen? Wij buigen graag voor jou als onze nieuwe Online Marketing Koning(in)!

Heb je weleens bij een bedrijf gewerkt waar de eigenaar en de operationeel manager elkaar ten huwelijk vragen? In de bouwmarkt. Ruzie met moeder de vrouw erna gegarandeerd! Elk kwartaal is het tijd voor een nieuwe poster met nieuwe uitdagingen en beloningen.

Koning
Doelbewust - Noa

Stage Online-marketing & communicatie

Lijkt het je gaaf om later als online marketeer aan het werk te gaan? Word je enthousiast van de online wereld? Wil je leren hoe wij er voor zorgen dat onze klanten meer klanten krijgen uit online? Middels Google marketing, sociale media, content marketing en door conversie optimalisatie? Dan zou stage lopen bij Doelbewust maar zo een hele slimme zet kunnen zijn.

Je gaat bij ons aan de slag met het echte werk: dus geen verzonnen stageopdrachten. Dat is een win-win voor ons allebei!

Rafael

Stage media-vormgever (webdesign)

Maak kennis met het echt werk en solliciteer op de stage webdesign in Veenendaal bij Doelbewust Online Marketing! Dus geen verzonnen stage-opdrachten. Uiteraard werk je mee aan het ontwikkelen van diverse gave websites, zowel grote als kleinere projecten. Je mag echter ook aangeven op welk gebied je wilt groeien. 

We laten je ook op een zo breed mogelijk spectrum in aanraking komen met allerlei zaken omtrent online & reclame. Kennis overbrengen zit in ons bloed en doen we met veel plezier. Ben je gemotiveerd en wil je veel leren dan zit je bij Doelbewust goed!

Luie senior WordPress Developer

Luie senior WordPress Developer

Ben je lui, ongeduldig en verwaand? Dan hebben wij je droombaan! 

Wij geloven namelijk dat deze 3 karaktereigenschappen ideaal zijn voor onze nieuwe Senior Developer. Waarom?

  • Je schrijft liever in een keer een goed programma, omdat je te lui bent er achteraf vragen over te beantwoorden.
  • Je hebt geen geduld en daarom schrijf je alleen programma’s die al voldoen aan jouw toekomstige wensen.
  • Je hebt simpelweg geen zin in gezeik en schrijft daarom alleen maar schone codes.
Elmar

Stage (junior) Accountmanager

Zoek jij een stage als accountmanager in Veenendaal of omgeving? Ben jij een verkoper pur sang en wil je graag ervaring opdoen in de praktijk? Dan ben je bij Doelbewust aan het juiste adres. Doelbewust Online Marketing bestaat uit een team van 7 vakidioten die elke dag enthousiast websites en webshops maken en ervoor zorgen dat onze klanten een goede positie behalen in Google.