Vacature - Stage Online marketing & communicatie

Stage Online-marketing & communicatie

Lijkt het je gaaf om later als online marketeer aan het werk te gaan? Word je enthousiast van de online wereld? Wil je leren hoe wij er voor zorgen dat onze klanten meer klanten krijgen uit online? Middels Google marketing, sociale media, content marketing en door conversie optimalisatie? Dan zou stage lopen bij Doelbewust maar zo een hele slimme zet kunnen zijn.

Je gaat bij ons aan de slag met het echte werk: dus geen verzonnen stageopdrachten. Dat is een win-win voor ons allebei! Ook kun je bij ons aangeven waarover je meer wilt leren, dan houden we daar rekening mee. Op die manier leer je zoveel mogelijk op het gebied van online marketing. Je wordt begeleid door verschillende personen met veel ervaring.

Wie ben jij?

Wat ga je o.a. doen?

Kom jij ons team versterken? Dan heb je niet alleen een hele gave stage, ook kom je terecht in een heel leuk, jong en gezellig team. Hopelijk houd je van tafelvoetballen, want dat doen we iedere pauze. Voor de lunch wordt gezorgd.

Stage lopen bij Doelbewust?

Word jij onze nieuwe stagiair? Solliciteer dan direct bij Vincent. Stuur een e-mail naar nissrine@doelbewust.nl en laat ons weten waarom jij bij ons stage wilt komen lopen.

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld.


De groeiversnellers voor het MKB