Optimaliseer Lokale Vindbaarheid | Google Mijn Bedrijf
Homebanner overlay pauzeruimte van Doelbewust Homebanner overlay-triangle

Google Mijn Bedrijf

Richt je je met je bedrijf vooral op lokaal? Dan moet Google Mijn Bedrijf een wezenlijk onderdeel zijn van je online marketing strategie. We zorgen ervoor dat je middels SEO goed lokaal vindbaar wordt op relevante zoektermen. Je wilt dan natuurlijk letterlijk en figuurlijk goed op de kaart staan met Google Mijn Bedrijf.

Met de bedrijfsvermeldingen op Google maps en de lokale vermeldingen in de zoekresultaten. Bij lokale vindbaarheid (local SEO) is het optimaal inrichten en gebruik maken van Google Mijn Bedrijf een essentieel onderdeel van onze SEO werkzaamheden.

Lokale SEO Optimalisatie voor Betere Vindbaarheid

Google Mijn Bedrijf is een krachtige tool voor lokale zoekmachineoptimalisatie (SEO). We benutten deze tool volledig en optimaliseren je bedrijfsvermelding voor relevante lokale zoekwoorden. Door dit te doen, verbeteren we je online zichtbaarheid in lokale zoekresultaten en vergroten we de kans dat potentiële klanten voor jouw bedrijf kiezen.

Onze werkwijze

Focus op maximale groei. Een fijne en effectieve samenwerking en mega transparante online marketing. Hier zorgen we voor, middels onze bewezen Doelbewust 4S methode:

Strategie
Online marketing strategie op maat. Met een uitgebalanceerde online marketing mix gericht op maximale groei.
Samenwerking
Een team van specialisten werkt aan jouw bedrijfsgroei. Maar je hebt wel één vast aanspreekpunt. Kan/wil je zelf het nodige doen? We leren je dit beter te doen.
Scherp zicht
Meetbare en mega transparante online marketing is één van onze vier kernwaarden. Je hebt toegang tot heldere dashboards met 24/7 inzicht in het resultaat.
Sprints
We werken in sprints van 3 maanden met vastgestelde taken en doelen. Elke kwartaal is er een groeigesprek. We tonen het resultaat en stellen nieuwe doelen vast.

Meten, Analyseren en Groeien

Bij ons draait alles om meetbare resultaten. Met Google Mijn Bedrijf bieden we inzichtelijke statistieken over hoe jouw bedrijfsvermelding presteert. We analyseren deze gegevens en passen onze strategieën aan om voortdurend te groeien en betere resultaten te behalen. Zo blijf je jouw concurrenten een stap voor en ben je altijd zichtbaar voor je lokale doelgroep.

Positieve reviews zijn essentieel voor het opbouwen van vertrouwen bij potentiële klanten. Met Google Mijn Bedrijf kunnen we het verzamelen van reviews vereenvoudigen en stimuleren. We begeleiden je bij het omgaan met feedback en laten zien hoe je positieve recensies kunt benutten om nieuwe klanten aan te trekken.

Haal jij nu het maximale uit je lokale vindbaarheid en je Google Mijn Bedrijf?

Geen zorgen meer over het beheren van je Google Mijn Bedrijf account. Wij nemen dit graag voor je uit handen. Van het optimaliseren van je bedrijfsvermelding tot het regelmatig bijwerken van je content. Ons team van experts staat voor je klaar. Zo kun jij je focussen op wat je het beste doet: je bedrijf runnen!

Wil je lokaal goed gevonden worden en het maximale halen uit Google Mijn Bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien door middel van slimme online marketing strategieën!

Vrijblijvende online marketing scan contact

Onze succesverhalen

Bax Houthandel
Bax Houthandel
15% daling CPC in Google Ads
187% stijging conversiepercentage
Beleef Bosque
Beleef Bosque
Organisch verkeer met 69% gestegen
Vele lokale topposities in Google
Oosthuis
Oosthuis
Landelijke topposities in Google
180% meer organisch verkeer
Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB