Social media adverteren

Zelf kiezen wie jouw advertenties te zien krijgen, een doelgroep samenstellen op basis van interesses, gedrag leeftijd of locatie. Door social media adverteren kan je op een grote schaal de ideale potentiële klanten bereiken en veel leads genereren. Daar komen talloze opties en mogelijkheden bij kijken. De social media specialisten bij Doelbewust helpen je hier graag bij. 

online-marketing-bureau-doelbewust

Waarom het handig is om te adverteren op social media

Je kunt al met een laag budget adverteren op social media. Daarbij heb je ook de keuze uit verschillende platformen. Op elk platform kan je vervolgens ook een brede doelgroep bereiken. Heel veel leads vloeien voort uit goed opgezette social media campagnes. Je kunt direct inspelen op de behoefte van een doelgroep. Dit komt omdat het algoritme van social media platformen kijkt naar het gedrag en interesses van de doelgroep. 

Adverteren social media, wat komt erbij kijken?

Het succes van adverteren op social media is afhankelijk van de data die in een campagne wordt gestopt. Onze specialisten beginnen met het in kaart brengen van jouw doelgroep. Vervolgens is het zaak te bepalen welk social media platform het beste aansluit bij de doelgroep. Verkoop jij producten of meubilair? Dan is adverteren op Pinterest wellicht een goed idee. Verkoop je diensten, ervaringen of ben je werkzaam als fotograaf. Dan is adverteren op Instagram of adverteren op Facebook een goed idee. In elk geval blijft het bepalen van een social media strategie maatwerk. Wij zorgen ervoor dat jij het optimale rendement behaalt uit jouw social media advertenties. 

Voordelen van Social media ads

Jouw advertentie doelgroep bepalen 

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat begint al bij het bepalen van een doelgroep. Ga je voor een lokale doelgroep of richt jouw bedrijf zich op een landelijke doelgroep. Wij adviseren u hier graag in en kijken hoe u deze doelgroep het beste kunt benaderen. Met wervende en pakkende content kom je al een heel eind. Deze speelt namelijk in op de pijnpunten van de doelgroep. 

Bereik je doelgroep door te adverteren via social media

Adverteren via social media biedt jou ook de mogelijkheid om potentiële klanten te benaderen die reeds interesse hebben getoond in jouw bedrijf. Dit wordt gedaan middels remarketing campagnes. Benader bijvoorbeeld personen die uw website of social media profiel hebben bezocht. Met een goed ingestelde remarketing campagne kunt u potentiële klanten omzetten tot betalende klanten. 

Doelbewust - Vincent en Regina

Social media adverteren uitbesteden bij een Online Marketing bureau

Er zijn diverse mogelijkheden betreffende social media adverteren en je kunt met een laag budget al positieve resultaten behalen met goed opgezette campagnes. Door social media adverteren uit te besteden weet je zeker dat jouw social media campagne goed is ingesteld. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of maak direct een afspraak.

Wil je meer verkeer naar je website?

Wij zijn Doelbewust en zorgen voor meer verkeer naar je website. Wil je dat ook?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen ambitieuze ondernemers met online succes en groei van hun bedrijf middels kennis gedreven online marketing.

Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 39 recensies
js_loader
GRATIS STRATEGIEGESPREK

Plan een gratis telefonisch strategiegesprek in