Remarketing werkt door de kracht van herhaling: ontdek het zelf!
Homebanner overlay Nieuwe website in Wordpress Homebanner overlay-triangle

De Kracht van Herhaling: Ontdek Remarketing

Remarketing is een krachtige strategie die inspeelt op de kracht van herhaling. Het is bewezen dat herhaaldelijke blootstelling aan je merk de kans op conversies vergroot. Met remarketing blijf je opnieuw zichtbaar bij mensen die al interesse hebben getoond in je producten of diensten, waardoor je merk stevig in hun geheugen verankerd blijft.

Wat is remarketing?

Remarketing is een slimme strategie waarbij je opnieuw zichtbaar wordt bij mensen die eerder je website hebben bezocht. Door hen gerichte advertenties te tonen terwijl ze andere websites of sociale media bezoeken, blijft jouw merk fris in hun gedachten en vergroot je de kans op terugkerende bezoekers en conversies.

Versterk Je Merkbekendheid met Remarketing

Met remarketing bouwen we als het ware een sterk online pad voor je potentiële klanten. We begeleiden ze door hun customer journey, van bewustzijn tot conversie, door ze opnieuw te betrekken en te overtuigen met relevante en impactvolle advertenties. Dit resulteert in een hogere kans op actie en conversie.

Ons ervaren team beheert en optimaliseert je remarketing campagnes nauwgezet. We volgen de prestaties op de voet en passen de strategie aan op basis van verzamelde gegevens.

 

Linkbuilding specialist

Diverse Mogelijkheden voor Remarketing

Remarketing biedt veel mogelijkheden, waaronder het gebruik van Google Ads en platforms zoals AdRoll. Met Google Ads kunnen we gerichte advertenties tonen aan eerdere websitebezoekers wanneer ze andere websites bezoeken.

Daarnaast kunnen we eerdere bezoekers ook weer opnieuw zichtbaar maken op sociale mediaplatforms zoals Facebook en Instagram, waardoor je je bereik aanzienlijk vergroot.

Onze succesverhalen

Bax Houthandel
Bax Houthandel
15% daling CPC in Google Ads
187% stijging conversiepercentage
Online Planten Shop
Online Planten Shop
49% hoger conversiepercentage
31% meer organisch verkeer
Oosthuis
Oosthuis
Landelijke topposities in Google
180% meer organisch verkeer

Bouw Sterke Klantrelaties op en Verhoog Je Conversies!

Benut de kracht van remarketing om je online aanwezigheid te versterken en meer conversies te behalen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze op maat gemaakte remarketing strategieën jou kunnen helpen om potentiële klanten opnieuw te bereiken en je merk te verankeren in hun gedachten.

Laat geen waardevolle kansen voorbijgaan – laat ons je begeleiden naar een succesvolle remarketing strategie en vergroot je online impact!

vrijblijvende online marketing scan contact

Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB