fbpx Menu

70 procent meer verkoop door remarketing

De online marketing techniek remarketing staat ook wel bekend onder de naam retargeting. Dit is een techniek waarmee je voor een zeer geringe investering het aantal verkopen en leads enorm stimuleert. Gemiddeld gaat slechts 2 procent van je bezoekers over tot actie. Bijvoorbeeld door je te bellen, een formulier in te vullen of een aankoop te doen. Uit onderzoek blijkt dat remarketing 70 procent (!) meer kans op verkoop geeft.

Wat is remarketing?

Internetgebruikers maken vaak niet direct een beslissing op het internet. Ze zijn in de oriëntatiefase. Met remarketing doen we het volgende: zodra gebruikers op je website zijn geweest, plaatsen we een cookie. Vervolgens kunnen we deze gebruikers op het internet volgen. In de juiste dosering tonen we zeer herkenbare banners aan je bezoekers. De kracht van herhaling wordt toegepast. Zijn je bezoekers wel in de beslissingsfase, dan is er een veel grotere kans dat ze kiezen voor jouw bedrijf in plaats van de concurrent.

Plaatsing op website met jouw banners

Op 98 procent van de websites in de wereld met banners, kunnen we jouw bedrijf ook plaatsen. Netwerken zoals Facebook, Google en Microsoft zijn tevens aangesloten. Zo ben je bijvoorbeeld eveneens zichtbaar op Skype of op de tijdlijn van Facebook van je bezoekers. Voor remarketing gebruiken wij een zeer geavanceerd programma.

Meer informatie over remarkting?

Wil je meer weten over remarketing en de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Of wil je beginnen met zoekmachine optimalisatie of zoekmachine adverteren? Bel ons op 0318 – 240 240 of ga naar contact.

Onze succesverhalen

Dozenhal

van 15 naar 50 conversies p/m
van €160,- per conversie naar €22,-
Op de eerste plek in Google
dozenhal

Opslagman

120% meer verkeer
#1 in Google in +20 plaatsen
Twee nieuwe vestigingen
opslagman

Repromat

Prachtige nieuwe website
230% meer bezoekers
In top 3 Google met 15+ woorden
repromat

Zoekmachine adverteren (SEA) via Google Ads. Voor meer relevant verkeer naar je website. Met Google Ads wordt je bedrijf in Google getoond op specifieke zoekwoorden en in geselecteerde regio’s. Met Google Ads krijg je meer bezoekers naar je website.

Meer over zoekmachine adverteren >>

online succes realiseren wij o.a. voor:

Online marketing trends
en inzichten ontvangen?

(maximaal 1x per maand)