Vrijblijvend SEO advies ontvangen? Ontdek Doelbewust!
Homebanner overlay Homebanner overlay-triangle

SEO advies

Doelbewust zet zich in als Online Marketing bureau voor bedrijven met groeiambities. SEO is een van onze specialiteiten. Daarbij zorgen wij ervoor dat verkoop en leads worden gestimuleerd door meer verkeer te sturen naar de website. Bij het geven van SEO advies maken wij het verschil door concreet inzicht, overzicht en vooruitzicht te bieden

Seo advies bureau in jouw omgeving

Er zijn meer dan 200 factoren die Google gebruikt om jouw positie in Google te bepalen. SEO staat voor Search Engine Optimalisation, oftewel Zoekmachine Optimalisatie. Dit begrip bevat technieken die er uiteindelijk voor zorgen dat jouw website hoger in organische zoekresultaten komt te staan. De eerste stap hiervan is het in kaart brengen van de huidige online situatie van jouw bedrijf. De specialisten binnen ons SEO advies bureau brengen vrijblijvend voor jou in kaart waar jouw SEO groeimogelijkheden liggen.

Onze werkwijze

Focus op maximale groei. Een fijne en effectieve samenwerking en mega transparante online marketing. Hier zorgen we voor, middels onze bewezen Doelbewust 4S methode:

Strategie
Online marketing strategie op maat. Met een uitgebalanceerde online marketing mix gericht op maximale groei.
Samenwerking
Een team van specialisten werkt aan jouw bedrijfsgroei. Maar je hebt wel één vast aanspreekpunt. Kan/wil je zelf het nodige doen? We leren je dit beter te doen.
Scherp zicht
Meetbare en mega transparante online marketing is één van onze vier kernwaarden. Je hebt toegang tot heldere dashboards met 24/7 inzicht in het resultaat.
Sprints
We werken in sprints van 3 maanden met vastgestelde taken en doelen. Elke kwartaal is er een groeigesprek. We tonen het resultaat en stellen nieuwe doelen vast.

Hoe Een SEO Adviesbureau Kan Zorgen Voor Meer Leads

Bovenaan staan in Google, daar ligt de kans om te groeien als bedrijf. Waarom? De meeste mensen klikken namelijk op pagina’s die helemaal bovenaan staan in Google. Maar liefst 35% tot 40% van de bezoekers klikken op de website die bovenaan staat. Op de laatste plek van de eerste pagina krijg je gemiddeld 1% tot 2% van alle kliks en op de 5e plek maar liefst 7%. Daarom is het belangrijk dat jouw website prominent in Google staat. Wij als SEO adviesbureau omarmen deze uitdaging. Met onze diepgaande kennis maken wij onze beloftes waar.

Collega's in overleg

Voorzien Worden Van SEO Advies MKB

Elke hoge positie in Google zorgt dus voor een groei van het aantal bezoekers die naar jouw website gaan. Bij ons begint SEO advies bij het onderzoeken van jouw branche. Het uitzoeken van de juiste zoekwoorden. Vooral bij het geven van SEO advies aan MKB bedrijven vinden wij het belangrijk dat ook de concurrentie goed wordt geanalyseerd. We kijken wie op de huidige topposities staan en analyseren hoe groot de kans is dat wij met jouw bedrijf die posities kunnen claimen. Het is bijvoorbeeld makkelijker om gevonden te worden op een zoekterm als ‘’trouwen in Veenendaal’’ dan op ‘trouwen’’. Door goed na te denken over welke zoektermen we gebruiken, komt er ook relevantere bezoekers terecht op jouw website.

Onze kernwaarden

Niets anders dan dolenthousiaste klanten.
Meetbare en mega transparante online marketing.
Gelukkige medewerkers die verantwoordelijkheid nemen.
Voorop lopen door continu te investeren in nieuwe kennis.

Vraag Nu Gratis SEO Advies Aan

Er zijn dus heel veel factoren die duidelijk geanalyseerd moeten worden voordat wij jouw bedrijf van concreet SEO advies kunnen voorzien. Wij willen namelijk niet alleen zorgen voor topposities, maar ook voor een sterke toename van de verkoop en leads. Wij voorzien jou graag van gratis en vrijblijvend SEO advies zodat jij duidelijk op de hoogte bent binnen welke termijn jij resultaten kan verwachten en welke investering hier bij hoort.

Veelgestelde vragen

De juiste online marketing strategie betekent meer klanten! Af en toe website onderhoud en wat plaatsen op je website is niet genoeg. Via online marketing kun je heel veel potentiële klanten binnenhalen, en als online marketing bureau te Barneveld doen wij niks liever doen jou hierbij helpen.

Een online marketing specialist te Barneveld creëert en optimaliseert pagina’s van een website zodat deze beter gevonden worden en hier leads uit komen. Online marketing specialisten onderzoeken waar mogelijkheden liggen om jouw bedrijf te laten groeien.

Wij zorgen ervoor dat meer potentiële klanten worden bereikt en zetten deze om naar daadwerkelijke klanten. Ook houden onze SEO specialisten je regelmatig op de hoogte van jouw eigen internet marketing. Zo heb jij ook inzicht op jouw eigen groeiprocess!

Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB