Een nieuwe website nodig?

Vanaf € 995,- | 800+ klanten | WordPress

Je hebt een nieuwe website nodig? Doelbewust Prefab Websites realiseert jouw nieuwe website binnen twee weken. Professioneel gebouwd in WordPress. En écht goed vindbaar in de zoekmachines. Een website van Doelbewust Prefab Websites zet bezoekers om in klanten. Dus heb je een nieuwe website nodig? Doelbewust Prefab Websites helpt jou graag.

Lego

Heb je een nieuwe website nodig?

Je website laten bouwen door Doelbewust Prefab Websites betekent een website die écht optimaal gebouwd is voor Google. Heb je een nieuwe website nodig dan zit je bij Doelbewust Prefab Websites goed. Bij Doelbewust Prefab Websites zitten online marketeers die samenwerken met onze webdesigners. En dit maakt het verschil. Wij weten tot in detail hoe je een website moet bouwen om deze goed te laten scoren in Google. En wij zijn conversiespecialisten. Een conversie bij een website betekent: Een bezoeker gaat over tot actie. Ofwel: neemt contact met je op of bij een webshop: Doet een bestelling. Wij bouwen websites op die manier dat bezoekers omgezet worden in klanten.

Je nieuwe website gemaakt in WordPress

We bouwen je website in WordPress. WordPress is een CMS systeem. Ofwel: Een systeem waarmee je zelf je website kunt aanpassen. WordPress is de grootste qua CMS-systemen in de wereld. Met wordpress is het straks super eenvoudig om je nieuwe website te onderhouden. Daarnaast is het met WordPress ook eenvoudig om je website later uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Met WordPress maak je dus een slimme keuze.

Vanzelfsprekend gaan we aan de slag om jouw online marketing volledig uit handen te nemen. Dat doen we door mooie positie in Google te behalen, te adverteren via Google Ads, Google Shopping, social media en/of door remarketing toe te passen. Onze online marketing specialisten zoeken uit welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw bedrijf en of er op deze zoekwoorden kansen liggen voor jouw bedrijf. Kortom: ons SEO bureau vlakbij Apeldoorn en Arnhem kan je in alles voorzien. 

WEBSITE NODIG? LEES OVER ONZE UNIEKE AANPAK

Je hebt een nieuwe website nodig voor je onderneming. We hebben een unieke aanpak voor het realiseren van websites. Je kunt bij ons een maatwerk website laten maken. Deze traditionele manier zorgt voor een unieke eigen website. Interessant voor wat grotere bedrijven. Maar wij vroegen ons af: Hoe kunnen we super gave websites maken voor ondernemers met een beperkter budget? We hebben ijzersterke eigen website thema’s ontwikkeld. Deze thema’s zijn niet alleen supergoed gebouwd voor Google. Maar zijn ook zo ingericht dat bezoekers aangespoord worden om actie te ondernemen. Ofwel: Om contact met je op te nemen.

EEN NIEUWE WEBSITE NODIG? DIT HOEFT GEEN DUIZENDEN EURO’S TE KOSTEN

Door te werken met eigen ontwikkelde thema’s profiteer je van twee voordelen: Ten eerste is je nieuwe website zo veel goedkoper. Maar je website ook nog eens veel sneller af. Binnen twee weken kan hij al live staan! Samen kiezen we een thema welke het beste past bij de wensen voor je nieuwe website. Vervolgens gaan we deze drastische aanpassen zodat hij perfect past bij jouw onderneming. Heb je dus een nieuwe website nodig? Dan hoeft dat niet duizenden euro’s te kosten. Met webdesignbureau Doelbewust Prefab Websites heb je alles geregeld om optimaal online te staan.

Wij maken websites voor klanten in heel Nederland

Het maakt ons niet uit waar je zit met je bedrijf. Wij hebben klanten door het hele land. We hebben contact met elkaar via e-mail en telefoon. Maar even persoonlijk afspreken met één van onze webdesigners? Dat kan natuurlijk ook.

Wil je meer verkeer naar je website?

Wij zijn Doelbewust en zorgen voor meer verkeer naar je website. Wil je dat ook?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen ambitieuze ondernemers met online succes en groei van hun bedrijf middels kennis gedreven online marketing.

Google Beoordelingen
4.4
Gebaseerd op 40 beoordelingen
js_loader
GRATIS STRATEGIEGESPREK

Plan een gratis telefonisch strategiegesprek in