Online marketing specialist gezocht | Ontdek Doelbewust
Homebanner overlay Pooltafel Homebanner overlay-triangle

Online marketing specialist

Een online marketing specialist geeft bedrijven inzicht in wat er allemaal bij een succesvolle online marketingstrategie komt kijken. Bedrijven in diverse branches vinden het lastig om een succesvolle online marketing campagne te beheren. Het is vaak onduidelijk welk resultaat verwacht kan worden, binnen welke tijd en met welke investering. De online marketing specialisten van Doelbewust zorgen voor helderheid en concrete acties.

Doelbewust: specialist online marketing

Het begrip online marketing is een veelomvattend begrip. Een specialist online marketing bij Doelbewust houdt zich bezig met de online groei van jouw bedrijf. Daarbij kijken we naar diverse platformen, brengen we kansen in kaart en komen we met een concreet stappenplan voor een groeitraject. Wij richten ons op het werven van klanten en het genereren van kwalitatieve leads.

Onze werkwijze

Focus op maximale groei. Een fijne en effectieve samenwerking en mega transparante online marketing. Hier zorgen we voor, middels onze bewezen Doelbewust 4S methode:

Strategie
Online marketing strategie op maat. Met een uitgebalanceerde online marketing mix gericht op maximale groei.
Samenwerking
Een team van specialisten werkt aan jouw bedrijfsgroei. Maar je hebt wel één vast aanspreekpunt. Kan/wil je zelf het nodige doen? We leren je dit beter te doen.
Scherp zicht
Meetbare en mega transparante online marketing is één van onze vier kernwaarden. Je hebt toegang tot heldere dashboards met 24/7 inzicht in het resultaat.
Sprints
We werken in sprints van 3 maanden met vastgestelde taken en doelen. Elke kwartaal is er een groeigesprek. We tonen het resultaat en stellen nieuwe doelen vast.

Hoe gaat een marketing online specialist te werk?

We vinden transparantie in ons werk belangrijk en willen klanten graag up to date houden van alle verrichte werkzaamheden. Bij ons geen jargon, wij houden het graag simpel. In een begrijpbare taal leggen we uit hoe wij vorm geven aan jouw online marketing groeitraject. We zetten jouw website hoog in Google, genereren meer naamsbekendheid middels social media campagnes en zetten websitebezoekers om tot klanten middels wervende teksten. Onze marketing online specialisten beginnen met het opmaken van een strategie.

Stappenplan online marketeer

In jouw strategie brengen wij in kaart waar kansen liggen en hoe we hierop ingaan spelen. Daar vloeit een op maat gemaakte online marketingmix uit. Hierin tonen wij welke kanalen handig zijn om jouw doelstellingen te bereiken en houden we rekening met jouw (online) marketing budget. Jouw marketing mix kan bestaan uit SEO, SEA, Linkbuilding, Content marketing en Remarketing.

Onze kernwaarden

Niets anders dan dolenthousiaste klanten.
Meetbare en mega transparante online marketing.
Gelukkige medewerkers die verantwoordelijkheid nemen.
Voorop lopen door continu te investeren in nieuwe kennis.

Online marketing specialist inhuren voor het mkb

Wens je meer informatie over online marketing en ben je benieuwd geworden wat onze online marketing specialisten voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ben je er zeker van dat je een online marketing specialist wilt inhuren voor jouw bedrijf? Maak dan direct een afspraak en wij gaan snel voor jou aan de slag.

Maak een afspraak

Seo specialisten in vergadering
Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB