SEO Eindhoven uitbesteden? Wij maken je (lokaal) vindbaar in Google!
Homebanner overlay Pooltafel Homebanner overlay-triangle

SEO Eindhoven

Je hebt net een nieuwe website en wilt graag SEO Eindhoven laten uitvoeren. Een goede keuze als je jouw website beter vindbaar wil maken en meer websitebezoekers wilt trekken. Bij Doelbewust Online Marketing weten we exact wat we daarvoor moeten doen. Al ruim 15 jaar helpen wij ondernemers naar online groei doormiddel van SEO.  Benieuwd naar onze aanpak? Lees dan gauw verder of neem vrijblijvend contact op!

SEO Eindhoven | Samen naar online groei

Je zoekt een SEO bureau te Eindhoven. Veel aanbieders maar wat maakt ons dan uniek ten opzichte van de rest? Wij geloven dat de mooiste resultaten bereikt worden door goed samen te werken. Onze mega transparante en meetbare online marketing vormt hier de basis voor. Geen geheimen maar puur inzicht in jouw groeitraject. Dat maakt ons uniek.

 

 

Onze werkwijze

Focus op maximale groei. Een fijne en effectieve samenwerking en mega transparante online marketing. Hier zorgen we voor, middels onze bewezen Doelbewust 4S methode:

Strategie
Online marketing strategie op maat. Met een uitgebalanceerde online marketing mix gericht op maximale groei.
Samenwerking
Een team van specialisten werkt aan jouw bedrijfsgroei. Maar je hebt wel één vast aanspreekpunt. Kan/wil je zelf het nodige doen? We leren je dit beter te doen.
Scherp zicht
Meetbare en mega transparante online marketing is één van onze vier kernwaarden. Je hebt toegang tot heldere dashboards met 24/7 inzicht in het resultaat.
Sprints
We werken in sprints van 3 maanden met vastgestelde taken en doelen. Elke kwartaal is er een groeigesprek. We tonen het resultaat en stellen nieuwe doelen vast.

Waarom SEO uitvoeren?

Om het maximale uit je onderneming te halen is het belangrijk dat jouw online kanalen optimaal ingericht zijn voor de zoekmachines. Met SEO zorgen we ervoor dat je op een organische manier hoger in de zoekresultaten rankt.

Wat het je oplevert? Meer websitebezoekers dankzij de betere zichtbaarheid in de zoekmachines, meer leads dankzij een uitstekende on-page SEO en daardoor ook meer conversies en een verhoogde omzet. Dat is de kracht van SEO.

Social media specialist

SEO Eindhoven | De strategie als basis voor succes

Bij Doelbewust staan onze bewezen groeistrategieën aan de basis voor het succes van jouw SEO te Eindhoven. Allereerst onderzoeken we relevante zoektermen voor jouw onderneming en plaatsen deze op strategische wijze in de tekst van je website.

Vervolgens optimaliseren wij de technische aspecten van jouw website zoals laadsnelheid en mobiele responsiviteit, en bouwen we aan het linkprofiel van je website. Dit doen we doormiddel van het verkrijgen van kwalitatieve backlinks van andere websites.

Onze kernwaarden

Niets anders dan dolenthousiaste klanten.
Meetbare en mega transparante online marketing.
Gelukkige medewerkers die verantwoordelijkheid nemen.
Voorop lopen door continu te investeren in nieuwe kennis.

Transparantie tijdens het traject

Zoals eerder al aangegeven mag je een grote mate van transparantie van ons verwachten. Daarom heb je tijdens jouw SEO traject altijd één vaste contactpersoon die je kan bereiken voor vragen en/of opmerkingen. Dat werkt fijn.

Hij of zij zal je daarnaast iedere maand updaten over de gedane arbeid en de resultaten.  Je bent dan ook altijd op de hoogte van de voortgang van jouw traject. Wil je even sparren over de strategie? Geen probleem. We schieten graag een afspraak voor je in.

webdesign ede
Teammeeting over het adverteren op Instagram

SEO Eindhoven | Vooraf inzicht in jouw groeikansen

Je wilt SEO in Eindhoven laten uitvoeren maar hebt nog wat vragen. Bijvoorbeeld over de verwachte groeikansen voor jouw onderneming. Wil je gratis inzicht in wat er mogelijk is? Vraag dan onze vrijblijvende SEO scan aan!

Onze specialisten onderzoeken jouw website op techniek, content en autoriteit en bekijken daarnaast de kansen in jouw markt. Na afloop krijg je een helder rapport van ons met daarin de mogelijke groeikansen voor jouw onderneming. Wanneer mogen wij de scan voor jou uitvoeren?!

Veelgestelde vragen

We krijgen vaak de vraag wat nou het verschil tussen deze twee vormen van online marketing is. Om het simpel uit leggen is het belangrijkste verschil dat SEO gericht is op het organisch verkrijgen van meer verkeer terwijl SEA verkeer aantrekt doormiddel van betaalde advertentieplaatsingen in de zoekmachines.

Tijdens jouw SEO traject gaan we op een organische manier jouw website optimaliseren voor de zoekmachines. Zo worden factoren als autoriteit, content en techniek onder de loep genomen en verbeterd. Dit is nog maar een klein gedeelte van de werkzaamheden die wij uitvoeren. Uiteraard houden we je maandelijks op de hoogte.

De kosten van SEO hangen af van jouw wensen en ambities. Omdat het altijd een maatwerk strategie is, is er vooraf geen vaste prijs te stellen. Wel is het mogelijk om al met een klein budget SEO diensten te laten uitvoeren. Wil je exact weten wat het gaat kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB