Facebook adverteren uitbesteden? | Doelbewust Online Marketing
Homebanner overlay Facebook adverteren Homebanner overlay-triangle

Facebook adverteren uitbesteden

Facebook adverteren is één van de meest effectieve manieren om uw bedrijf te laten groeien. Dit omdat je dankzij de 2,8 miljard gebruikers direct een groot bereik hebt. Al is het echt bereiken van een grote doelgroep nog een uitdaging. Onze Facebook specialisten helpen je graag verder bij het inrichten van een succesvolle facebook ads campagne. Wil je weten hoe zij dat doen? Lees dan gauw verder!

Adverteren op Facebook | Eerst het plan!

Voordat wij advertentiecampagne op Facebook gaan inrichten zorgen wij eerst voor overzicht, inzicht en uitzicht. Het plan moet eerst volledig duidelijk zijn voor je. We geven een duidelijk beeld van wat we voor je gaan doen en binnen welke termijn we de werkzaamheden uitvoeren. Wanneer we het traject starten weet jij precies wat je van onze specialisten mag verwachten.

Onze werkwijze

Focus op maximale groei. Een fijne en effectieve samenwerking en mega transparante online marketing. Hier zorgen we voor, middels onze bewezen Doelbewust 4S methode:

Strategie
Online marketing strategie op maat. Met een uitgebalanceerde online marketing mix gericht op maximale groei.
Samenwerking
Een team van specialisten werkt aan jouw bedrijfsgroei. Maar je hebt wel één vast aanspreekpunt. Kan/wil je zelf het nodige doen? We leren je dit beter te doen.
Scherp zicht
Meetbare en mega transparante online marketing is één van onze vier kernwaarden. Je hebt toegang tot heldere dashboards met 24/7 inzicht in het resultaat.
Sprints
We werken in sprints van 3 maanden met vastgestelde taken en doelen. Elke kwartaal is er een groeigesprek. We tonen het resultaat en stellen nieuwe doelen vast.

De basis van Facebook adverteren

Facebook adverteren maakt het mogelijk om op zeer gedetailleerde basis een advertentie aan de juiste doelgroep te tonen. Hiervoor maakt het gebruik van een algoritme dat kijkt naar het gedrag en de interesses van de gebruiker. Het is dan ook een zeer efficiënte manier om te adverteren.

Het bepalen van je doelgroep is een belangrijk onderdeel van Facebook adverteren. Je hebt hierbij de mogelijkheid om op lokaal of landelijk niveau te adverteren. Daarnaast is het ook nog mogelijk jouw doelgroep samen te stellen op basis van opgegeven interesses.

Facebook adverteren uitbesteden |Onze aanpak

Om een succesvolle facebook campagne bepalen we eerst de doelstelling. Vervolgens bepalen we de doelgroep die bij deze doelstelling hoort. Dit zorgt ervoor dat je advertentie alleen aan de relevante personen getoond worden. Dit zorgt voor een verhoogde efficiëntie.

Nadat we de doelstelling en doelgroep bepaald hebben gaan we over naar het bepalen van het budget. Om op Facebook te adverteren is niet direct een groot budget nodig. Vervolgens kunnen we jouw advertentie gaan publiceren en meten wat de resultaten zijn.

 

Een greep uit ons portfolio

Provence Creations
Website van Provence Creations
Captain Cruise
Website van Captain Cruise
EKH
Website van EKH

Voordelen van facebook adverteren

Zoals eerder al genoemd bied het adverteren op Facebook veel voordelen. We benoemen een aantal van de belangrijkste voordelen. Zo is het allereerst mogelijk een brede en specifieke doelgroep te bereiken. Daarnaast is Facebook inzetbaar voor verschillende doelstellingen.

Adverteren op Facebook staat ook bekend als een erg betaalbare advertentiemogelijkheid en het bied goede mogelijkheden voor . Kortom: bij het juist inrichten van een Facebook advertentie kan je voor een klein budget grote resultaten behalen.

Team vergadering

Facebook adverteren | Gratis scan

Wil je na het zien wat Facebook adverteren voor jou kan betekenen direct aan de slag? Dan adviseren wij jou om onze Facebook Ads specialisten jouw campagne te laten inrichten. Je weet dan zeker dat het budget zo efficiënt mogelijk besteedt wordt.

Het is goed mogelijk om met een klein budget een groot resultaat te halen mits de campagne goed ingesteld staat. Wil je graag advies of heb je nog vragen over Facebook adverteren? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Hoeveel Facebook adverteren kost is afhankelijk van hoeveel budget je erin wilt stoppen. Uiteraard bied een groter budget meer kansen maar dat wil niet zeggen dat je met een klein budget geen kans maakt. Overleg daarom samen met één van onze specialisten.

Facebook adverteren bied veel mogelijkheden. Desalniettemin is het één van de vele marketingvormen die je kan inzetten. Wat voor jou het beste kan werken is afhankelijk van je wensen en doelstellingen. Een gesprek met één van onze specialisten kan uitkomst bieden.

Uiteraard is het mogelijk om ook zelfstandig een Facebook advertentie te plaatsen. Wel raden wij aan om de hulp van een professional in te schakelen. Die kan ervoor zorgen dat jouw advertentie zo ingericht wordt dat deze met de minste kosten zo’n hoog mogelijk rendement behaalt.

Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB