Facebook adverteren

Een platform waarmee je je ideale klanten kan bereiken op basis van gedrag en interesses. Dat is een Facebook. Iedereen kan op facebook adverteren, maar het bereiken van een grote doelgroep is een uitdaging. Facebook biedt talloze opties aan om advertenties in te stellen. Onze facebook specialisten helpen hier graag bij. 

online-marketing-bureau-doelbewust

Adverteren op Facebook 

Heel veel leads vloeien voort uit Facebook advertenties. Het platform is selectief in wat zij aan doelgroepen tonen. Je ziet dus niet meer alleen de meest recente berichten. Dit komt door het algoritme van Facebook, waarbij er wordt gekeken naar het gedrag en de interesses van gebruikers.

Voordelen van facebook ads

Facebook adverteren uitgelegd

Je kunt met een klein budget, een hoog rendement uit Facebook adverteren halen. Een social media specialist kan je hierin helemaal wegwijs maken. Het succes van jouw Facebook advertentie is afhankelijk van de data die jij erin stopt. Om te beginnen is het belangrijk om in kaart te brengen wie jouw doelgroep wordt. 

Jouw advertentie doelgroep bepalen 

Bedien je een lokale doelgroep of ga je voor een landelijke of provinciale strategie? Facebook geeft je naast de locatie, je ook de mogelijkheid om jouw doelgroep samen te stellen op basis van opgegeven interesses. Denk bijvoorbeeld aan gebruikers die al eens eerder interesse hebben getoond in jouw bedrijf. Of Facebook gebruikers die hun hobby’s op hun profiel hebben staan.

Belangrijke factoren bij Facebook Ads

De voorbereiding bij Facebook Ads is ook belangrijk. Met een wervende advertentietekst kom je al een eind. Je Facebook advertentie tekst is nog belangrijker dan de gekozen doelgroep. Binnen jouw advertentie tekst kan je inspelen op de behoeften en pijnpunten van jouw doelgroep. 

Onze kernwaarden

Facebook adverteren uitbesteden bij Doelbewust Online Marketing

Er zijn veel mogelijkheden om te adverteren via Facebook. Onze Facebook Ads specialisten ontzorgen jou in het opzetten van de campagne, het creëren van beeldmateriaal en het instellen van het budget. Je kunt met aan minimaal budget een positief resultaat behouden mits de campagne goed is ingesteld. 

Wil je meer verkeer naar je website?

Wij zijn Doelbewust en zorgen voor meer verkeer naar je website. Wil je dat ook?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij helpen ambitieuze ondernemers met online succes en groei van hun bedrijf middels kennis gedreven online marketing.

Google-Beoordeling
4.4
Gebaseerd op 39 recensies
js_loader
GRATIS STRATEGIEGESPREK

Plan een gratis telefonisch strategiegesprek in