Thema customizer | Doelbewust helpdesk

Thema customizer

In de Thema Customizer kun je verschillende onderdelen van je website aanpassen. Hier kun je onder andere afbeeldingen en teksten op de homepage aanpassen. Ook kun je hier de header, het menu en de footer van je website aanpassen/veranderen. Je kunt bij de Thema Customizer komen door links in het dashboard van je WordPress website te navigeren naar Weergave > Customizer. De Thema Customizer verschilt per website, afhankelijk van de functionaliteiten die op jouw website zijn geactiveerd.

Meest voorkomende functionaliteiten

Wijzigingen bekijken

Als je wijzigingen hebt doorgevoerd, wil je natuurlijk bekijken hoe ze er op de nieuwe website uitzien. Standaard wordt aan de rechterkant een preview van je aanpassingen op de desktop versie van je website weergegeven. Onderaan het menu van de Thema Customizer kun je de weergave veranderen naar Tablet en Mobiel. Zo kun je de aangebrachte veranderingen direct bekijken op de verschillende versies van jouw website.

Wijzigingen bekijken

WIJZIGINGEN OPSLAAN

Heb je wijzigingen aangebracht in jouw website en gecontroleerd hoe de nieuwe versies van jouw website eruit komen te zien? Vergeet dan niet om boven in het menu op de knop publiceren te klikken. De wijzigingen worden nu doorgevoerd.


De groeiversnellers voor het MKB