Onder grafische vormgeving verstaan we onder andere logo’s, huisstijlen en drukwerk. Wij geloven in de kracht van online marketing, maar ook dat deze nog krachtiger wordt met sterke offline vormgeving. Je online en offline marketing moet perfect op elkaar aansluiten en elkaar versterken. Wij realiseren je grafische vormgeving met als doel je onderneming nog krachtiger in de markt te zetten.

Offline en online als perfecte marketingmix

Wij geloven niet in eilandjes. Offline en online moeten samen één geheel vormen. De herkenbare huisstijl die je online hebt, wil je ook offline. Op die manier treed je als merk op alle fronten sterk naar buiten. Deze consequente uitstraling zorgt voor herkenbaarheid. Met Doelbewust heb je één aanspreekpunt voor alle grafische vormgeving. Wel zo fijn!

Logo & huisstijl

Het startpunt van je communicatie is het logo. In een logo komt alles waar jij voor staat samen. Een sterk logo straalt door naar alle andere media-uitingen. Vandaar dat het belangrijk is om je logo de aandacht te geven die het verdient. Je huisstijl is de uitwerking van je logo in bijvoorbeeld je visitekaartje of briefpapier. Een sterke huisstijl zorgt voor een professionele presentatie van je bedrijf. Een uitstraling die past bij de kwaliteit die je levert aan je klanten.

Drukwerk & andere media-uitingen

Of het nou een flyer, folder, advertentie in een krant of billboard is. Wij zorgen ervoor dat deze een professionele uitstraling krijgen. Het gaat om meer dan alleen een mooi plaatje. We gaan dieper in op hetgeen jij wilt bereiken met de media-uitingen. Samen bepalen we de doelstellingen. Samen creëren we de creatieve en doelbewuste media-uitingen. En natuurlijk letten we daarbij extra op de verbinding tussen de offline en de online wereld.

Meer weten over grafische vormgeving?
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van grafische vormgeving? Bel ons op 0318 – 240 240 of ga naar contact.