Grafisch vormgeving, van logo en huisstijl tot en met drukwerk
Homebanner overlay Linkbuilding specialist Homebanner overlay-triangle

Grafische vormgeving: sterke offline vormgeving

Onder grafische vormgeving verstaan we onder andere logo’s, huisstijlen en drukwerk. Wij geloven in de kracht van online marketing, maar ook dat deze nog krachtiger wordt met sterke offline vormgeving. Je online en offline marketing moet perfect op elkaar aansluiten en elkaar versterken. Wij realiseren je grafische vormgeving met als doel je onderneming nog krachtiger in de markt te zetten.

Offline en online als perfecte marketingmix

Wij geloven niet in eilandjes. Offline en online moeten samen één geheel vormen. De herkenbare huisstijl die je online hebt, wil je ook offline. Op die manier treed je als merk op alle fronten sterk naar buiten. Deze consequente uitstraling zorgt voor herkenbaarheid. Met Doelbewust heb je één aanspreekpunt voor alle grafische vormgeving. Wel zo fijn!

Onze werkwijze

Focus op maximale groei. Een fijne en effectieve samenwerking en mega transparante online marketing. Hier zorgen we voor, middels onze bewezen Doelbewust 4S methode:

Strategie
Online marketing strategie op maat. Met een uitgebalanceerde online marketing mix gericht op maximale groei.
Samenwerking
Een team van specialisten werkt aan jouw bedrijfsgroei. Maar je hebt wel één vast aanspreekpunt. Kan/wil je zelf het nodige doen? We leren je dit beter te doen.
Scherp zicht
Meetbare en mega transparante online marketing is één van onze vier kernwaarden. Je hebt toegang tot heldere dashboards met 24/7 inzicht in het resultaat.
Sprints
We werken in sprints van 3 maanden met vastgestelde taken en doelen. Elke kwartaal is er een groeigesprek. We tonen het resultaat en stellen nieuwe doelen vast.

Logo & huisstijl

Het startpunt van je communicatie is het logo. In een logo komt alles waar jij voor staat samen. Een sterk logo straalt door naar alle andere media-uitingen. Vandaar dat het belangrijk is om je logo de aandacht te geven die het verdient. Je huisstijl is de uitwerking van je logo in bijvoorbeeld je visitekaartje of briefpapier. Een sterke huisstijl zorgt voor een professionele presentatie van je bedrijf. Een uitstraling die past bij de kwaliteit die je levert aan je klanten.

Facebook adverteren

Drukwerk & andere media-uitingen

Of het nou een flyer, folder, advertentie in een krant of billboard is. Wij zorgen ervoor dat deze een professionele uitstraling krijgen. Het gaat om meer dan alleen een mooi plaatje. We gaan dieper in op hetgeen jij wilt bereiken met de media-uitingen. Samen bepalen we de doelstellingen. Samen creëren we de creatieve en doelbewuste media-uitingen. En natuurlijk letten we daarbij extra op de verbinding tussen de offline en de online wereld.

Meer weten over grafische vormgeving?
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van grafische vormgeving? Bel ons op 0318 – 240 240 of ga naar contact.

Contact met Vincent Doelman Contact met Vincent Doelman Vincent Doelman / online strateeg
De groeiversnellers voor het MKB