fbpx Menu

Wij zijn Doelbewust online marketing. Samen met jou gaan we voor online succes.

Onze missie, visie en kernwaarden.

Onze missie

“Wij helpen ambitieuze ondernemers met online succes en groei van hun bedrijf middels kennis gedreven online marketing.”

Onze visie

Wij geloven dat het geluk bij medewerkers in directe relatie staat met het online succes voor onze klanten. Een gelukkige medewerker doet waar hij van houdt en houdt van wat hij doet. Vanuit passie is hij elke dag gedreven bezig met z’n werk. Niet omdat het moet maar omdat het mag.
 
Het is niet alleen onze ambitie om een vooruitstrevend en vriendelijk online marketing bureau te zijn. We willen ook voorop lopen in het neerzetten van een organisatie die zorgt voor maximaal geluk voor z’n medewerkers. En het is mooi om te zien dat deze twee hand in hand gaan.

Onze kernwaarden:

1. Vriendschappelijk

Wij geloven in succes voor onze klanten door een fijne samenwerking. We zien onze klanten als partners en collega’s. We gaan voor een warme en vriendschappelijke band met onze klanten.

2. Innovatie

10% van onze tijd investeren we in research, studie en persoonlijke ontwikkeling. Zo blijven we voorop lopen in een markt die dit vereist om online succes te behalen.

3.  Eerlijkheid

We nemen geen blad voor onze mond als we geloven dat een keuze zorgt voor meer succes voor jouw bedrijf. Want alleen een ja-knikker zoek je toch niet als ondernemer? Eerlijkheid naar elkaar als randvoorwaarde voor succes.

4. Plezier

Wij geloven dat jouw succes begint met gelukkige medewerkers bij Doelbewust die plezier hebben in hun werk. Want als je doet waar je van houdt dan word je daar supergoed in en geef je altijd 100% inzet.

5. Ambitieus

Wij zijn ambitieus en werken graag samen met ambitieuze klanten. Wij leggen samen met onze klanten de lat hoog en gaan voor het maximale online succes.

 

Succes voor onze klanten begint bij geluk voor de Doelbewuste medewerkers.”

Vincent Doelman
Oprichter Doelbewust

Onze succesverhalen

Dozenhal

van 15 naar 50 conversies p/m
van €160,- per conversie naar €22,-
Op de eerste plek in Google
dozenhal

Opslagman

120% meer verkeer
#1 in Google in +20 plaatsen
Twee nieuwe vestigingen
opslagman

Repromat

Prachtige nieuwe website
230% meer bezoekers
In top 3 Google met 15+ woorden
repromat

Zoekmachine adverteren (SEA) via Google Ads. Voor meer relevant verkeer naar je website. Met Google Ads wordt je bedrijf in Google getoond op specifieke zoekwoorden en in geselecteerde regio’s. Met Google Ads krijg je meer bezoekers naar je website.

Meer over zoekmachine adverteren >>

online succes realiseren wij o.a. voor:

Online marketing trends
en inzichten ontvangen?

(maximaal 1x per maand)